Nejprodávanější tituly - duben 2023
kuchařky

Radost z jídla - 11%
Kniha o zásadách zdravého a správného stravování je rozšířena o základní léčebné prostředky - obklady a léčebné nápoje, které jsou nejen popsány, ale i názorně ukázány na DVD.
kuchařky

Radost z jídla

341 Kč
303 Kč
Sama doma a hladová - 11%
Cítíš se opuštěná, jsi trochu nervozní a naštvaná na celý svět? Tak to se potřebuješ dobře najíst! Kuchařka Sama doma a hladová autora Matěje Pospíšila je volným pokračováním bestselleru Sám doma a hladový.
kuchařky
Ukázky

Sama doma a hladová

359 Kč
319 Kč
Superfood kuchyně
Superpotraviny jsou výjimečné díky obsahu výživných látek. Příprava jídel z nich není složitá. Přesvědčte se o tom prostřednictvím receptů z nové kuchařky.
kuchařky

Superfood kuchyně

62 Kč
Velký český kuchařský lexikon - 4%
Velký český kuchařský lexikon získal I. cenu v soutěži Kuchařská kniha roku 2013 v kategorii Nejlepší kniha pro profesionály!
kuchařky
Ukázky

Velký český kuchařský lexikon

828 Kč
798 Kč
Recepty z farmářského trhu 1. díl - 6%
(2x)
První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.
kuchařky

Recepty z farmářského trhu 1. díl

169 Kč
159 Kč
Víno na talíři
Sbírka více než 250 receptů, v nichž je vínu přisouzena role výrazné chuťové složky, vychází z tuzemských gastronomických zvyklostí a nabídky surovin.
kuchařky

Víno na talíři

29 Kč
Kuchařka při onemocnění dnou - 11%
Kuchařka z edice Vaříme s dietní sestrou je určená pacientům, kterým byla diagnostikována dna a vysoká hladina kyseliny močové.
kuchařky

Kuchařka při onemocnění dnou

206 Kč
183 Kč
30 minut v kuchyni - 11%
Úplně normální kuchařka pro úplně normální lidi. Taková je tato kniha! Rychle. Levně. Chutně. Jednoduše. Přesně tak vás naučíme vařit! Přidejte se k více než 150 000 kuchařů a kuchařek, kteří již vaří se značkou 30 minut v kuchyni.
kuchařky

30 minut v kuchyni

359 Kč
319 Kč
Bezezbytková dieta při onemocnění střev - 11%
(2x)
Autoři (lékař i nutriční sestra) jsou pracovníci IKEMu. Dietní kuchařka je určená nemocným po akutních průjmových stavech a při chronických průjmových onemocněních, pokud nevyžadují ještě jiná zvláštní dietní opatření, při syndromu dráždivého tlustého střeva v období průjmů, u ulcerosní kolitidy a Crohnovy nemoci, po resekci střev a z počátku zavedení vývodu z tenkého i tlustého střeva (nejčastěji jeden měsíc, neurčí-li lékař jinak).
kuchařky
Ukázky

Bezezbytková dieta při onemocnění střev

206 Kč
183 Kč
Cukrařinka: pečeme s láskou - 11%
Když se Andree Liškové narodili synové, začala jim péct dorty a tvořit pro ně postavičky z marcipánu.
kuchařky
Ukázky

Cukrařinka: pečeme s láskou

404 Kč
359 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 160 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 16 > >>