Nejprodávanější tituly - duben 2023
naučná, odborná a učebnice

Nad propastí - 11%

Pokud vše půjde dobře, historie lidstva se ocitá teprve na svém počátku. Náš druh přežije miliardy let, což je dost času na to, aby skoncoval s nemocemi, chudobou a nespravedlností a rozkvetl do podoby, kterou si dnes ještě neumíme představit.

naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Nad propastí

529 Kč
470 Kč
Životice: obraz (po)zapomenuté tragédie - 6%
(10x)
Životice: malá vesnice uprostřed Těšínského Slezska. Po Mnichovu zabrána Polskem, po 1. září 1939 se jako dobyté území stává součástí Říše.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Životice: obraz (po)zapomenuté tragédie

279 Kč
262 Kč
Made in Korea - 20%
(1x)
Co je to Made in Korea? Někomu se vybaví kimčchi, K-pop, tradiční oděv hanbok, hospodářský zázrak na řece Han či severokorejská ideologie čučche.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Made in Korea

190 Kč
152 Kč
Cirkadiánní kód - 11%
(2x)
Je to tak snadné: stačí udržovat skrytý rytmus těla, které střídavě zapíná a vypíná své funkce, aby kromě práce zvládlo i regeneraci – a naše zdraví se zase vrátí ke své dokonalosti.
naučná, odborná a učebnice

Cirkadiánní kód

377 Kč
335 Kč
12 pravidel pro život - 11%
(8x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

12 pravidel pro život

358 Kč
318 Kč
Izrael - 11%
Noa Tishby poutavě popisuje vznik, vývoj i současnost své země a umně splétá rodinné a osobní zkušenosti s útržky historie a politiky. A předkládá obraz Izraele tak, jako to možná dosud ještě nikdo neudělal.
naučná, odborná a učebnice

Izrael

332 Kč
295 Kč
Věk kapitalismu dohledu - 11%
(1x)

V období klasického kapitalismu firmy nacházely inovativní způsoby, jak ze zdrojů vyrobit produkt, který lze následně přinést na trh a tam ho prodat. S nastolením obchodního modelu největších technologických společností však přichází změna.

naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Věk kapitalismu dohledu

889 Kč
790 Kč
Proč spíme – Odhalte sílu spánku a snění - 11%
(3x)
Kniha předního světového neurovědce Matthewa Walkera odkrývá nejnovější poznatky z výzkumu spánku. Poprvé v historii dnes věda dokáže zodpovědět, proč vůbec spíme, jak spánek prospívá našemu tělu a mozku a proč má spánková deprivace ničivé následky.
naučná, odborná a učebnice

Proč spíme – Odhalte sílu spánku a snění

395 Kč
351 Kč
Darwin - 11%
Charles Darwin je velká osobnost, která změnila svět. Jeho revoluční teorie evoluce přirozeným výběrem byla ve své době kontroverzní a vysmívaná, platí ale už více než 150 let. Bohatě ilustrovaná kniha vás provede Darwinovým životem profesním, jeho slavnou cestou na Galapágy, ale i jeho životem soukromým.
naučná, odborná a učebnice

Darwin

314 Kč
279 Kč
Deník Věrky Kohnové - 11%
(1x)
Skutečný příběh české Anne Frankové a jejího deníku. Kohnovi v lednu roku 1942 nastoupili do transportu na plzeňském nádraží a už se nevrátili.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Deník Věrky Kohnové

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>