Nejprodávanější e-knihy - duben 2023

Pozvánka
(1x)
Když Stella v poště objeví pozvánku na svatbu konající se na jednom z nejkrásnějších míst ve městě, dojde jí, že tady něco nehraje. Adresátem totiž není ona, ale její bývalá spolubydlící, po níž se slehla zem.
Ukázky

Pozvánka

319 Kč
Večírek s hořkým koncem
Když soukromá vyšetřovatelka Tara vyslechne rozhovor dvou zdravotních sester v jeníkovské nemocnici, považuje to za nevinnou konverzaci. Rozhovor ale vyslechne ještě někdo. Někdo, kdo si uvědomí jeho pravý význam.
Ukázky

Večírek s hořkým koncem

189 Kč
Svobodná vůle
(2x)
Existence svobodné vůle je natolik přesvědčivá iluze, že lidé jednoduše odmítají uvěřit, že by tomu mohlo být jinak. Sam Harris ve své knize kombinuje poznatky neurovědy a psychologie, aby tuto iluzi s konečnou platností odmítl.
Ukázky

Svobodná vůle

64 Kč
Návrat nežádoucí
(1x)
Strhující román o osudech mladé zdravotní sestry se odehrává v kulisách poválečných československých dějin.
Ukázky

Návrat nežádoucí

319 Kč
Vítězové
(1x)
Vyvrcholení trilogie z hokejového městečka Medvědín.
Ukázky

Vítězové

449 Kč
Volha
(2x)
Zajímavý a zábavný román, napsaný neobyčejně bizardním, přesně odposlechnutým jazykem, je portrétem hlavního hrdiny, člověka, zajímajícího se pouze o ženské a fotbal, omezeného egocentrika, který vyniká ve vymýšlení drobných podvodů a triků, ...
Ukázky

Volha

249 Kč
Shuggie Bain
(6x)
Shuggie Bain je nezapomenutelným příběhem mladého Hugha "Shuggie" Baina, sladkého a osamělého chlapce, který tráví své dětství v 80. letech ve zchátralém veřejném bytě ve skotském Glasgow.
Ukázky

Shuggie Bain

349 Kč
1795. Honicí psi

1795 je závěrečným dílem historické noir trilogie. Tycho Ceton se plíží městem jako raněné zvíře a spřádá plány, jak znovu nabýt důstojnost, o niž ho připravili.

Ukázky

1795. Honicí psi

398 Kč
Neřízená střela

Další strhující akční thriller ze série Šedý muž! Bývalý špičkový zabiják CIA Court Gentry veřil, že najde útočiště v amazonském pralese. Ale jeho krvavá minulost si ho najde, když ho ruský mafiánský boss donutí dát se znovu na útěk.

Ukázky

Neřízená střela

399 Kč
Sebesoucit
Neúnavná snaha o vysoké sebehodnocení se stala v podstatě jakýmsi náboženstvím. Naše extrémně soutěživá společnost nám říká, že musíme být neustále nadprůměrní, abychom měli sami ze sebe dobrý pocit.
Ukázky

Sebesoucit

265 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>