Nejprodávanější e-knihy - duben 2023

Tajemství hudby
(1x)
Angie, virtuózní violoncellistka, stojí před velkým problémem. Existence Společnosti pro komorní hudbu, jíž je členkou, hrozí po covidové pandemii existenční pohroma, a tak je zapotřebí přitáhnout něčím pozornost k letošní sezóně.
Ukázky

Tajemství hudby

69 Kč
Znovu od začátku
Když pětadvacetiletá Clementine Johnsová po násilném napadení ztratí paměť, je nucena začít znova.
Ukázky

Znovu od začátku

229 Kč
Kopírák
(5x)
Nejděsivější krimi thriller roku! Má krutost nějaké hranice? Anglii ochromí série hrůzných vražd. Každá byla spáchána jinou metodou, brutální … a povědomou.
Ukázky

Kopírák

319 Kč
Svědectví oběšence
Když inspektora Scotland Yardu Benjamina Rosse zavolá do věznice Newgate muž odsouzený k smrti, neočekává, že by jeho svědectví mohl věřit.
Ukázky

Svědectví oběšence

249 Kč
Vetřelec
(8x)
V domě na okraji Holic jsou nalezena tři těla: mladí manželé a jejich tříletá dcerka. Byť nejdřív vše nasvědčuje tomu, že chladnokrevnou vraždu má na svědomí jedna z obětí, brzy se ukazuje, že místo činu bylo pouze narafičené.
Ukázky

Vetřelec

289 Kč
Směna
(1x)
Příběh o křehkosti současné mladé ženy, která ve svém letu nevyhnutelně naráží do skla globalizované cizoty, vlastní osamělosti i osudu.
Ukázky

Směna

239 Kč
Klára a Slunce
(6x)
Ishigurův román Klára a Slunce je zpovědí vyřazené robotky jménem Klára, nadané pokročilou umělou inteligencí i pozoruhodnými pozorovacími schopnostmi.
Ukázky

Klára a Slunce

298 Kč
Bez kůže
(1x)
Americkou literaturou poučené, chronologicky řazené texty, do kterých jsou písmena vehnána pod tlakem, aby si sama vyhloubila koryto, jímž bude ke čtenáři přiváděn chemicky neupravovaný pramen českého jazyka.
Ukázky

Bez kůže

119 Kč
Pověst potížistky
Když se bývalá potížistka Genevieve Westová vrátí domů na pohřeb své matky, je odhodlaná držet se od svého bývalého přítele Evana Hartleyho co nejdál. Jejich vztah byl divoký. A vášnivý. Pořádně vášnivý…
Ukázky

Pověst potížistky

279 Kč
Devět křížů
(4x)

Některá místa jsou prostě prokletá! Je víkend a rodina vyráží na výlet do zoo. Adam, Veronika a jejich dvě děti. Všichni by chtěli, aby byli taková správná, idylická rodinka. Ale takové existují jen v pohádkách....

Ukázky

Devět křížů

198 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>