Nejprodávanější e-knihy - duben 2023

V noci je každá krev černá
(7x)
Alfa Ndiaye a Mademba Diop jsou jedni z mnoha senegalských střelců bojujících pod francouzskou vlajkou v zákopech první světové války. Jsou nejlepší přátelé, znají se od dětství, vyrůstali spolu.
Ukázky

V noci je každá krev černá

198 Kč
Velká Praha - Drobnovhledy
Šest autorů, známých i méně známých, všichni nefalšovaní milovníci Prahy, napsali pozoruhodnou knihu o Velké Praze. Pojali ji netradičně jako sérii 38 takzvaných drobnovhledů, tedy jakýchsi „nakouknutí“ za kulisy velkoměsta.
Ukázky

Velká Praha - Drobnovhledy

330 Kč
Vládce džinů
Steampunková urban fantasy z alternativní historie.
Ukázky

Vládce džinů

349 Kč
Volající
(4x)

Každá volba může mít smrtící následky. Od autora bestselleru Čtvrtá opice. Kontroverzní rozhlasová moderátorka Jordan Briggsová si nebere servítky. Na negativní reakce je zvyklá a nijak ji nepřekvapí, když se jeden z posluchačů rozhodne ozvat.

Ukázky

Volající

319 Kč
Vrah je v každém z nás
Legendární detektiv pražské mordparty Jan Štoček stojí za vyřešením zásadních tuzemských kriminálních případů, mezi které patří sériový vrah Ivan Roubal nebo Orlické vraždy. V otevřeném rozhovoru ho vyzpovídala Lucie Bechynková, zločinožroutka a zakladatelka podcastu Opravdové zločiny.
Ukázky

Vrah je v každém z nás

319 Kč
Vražda na ostrově Camino
Bruce Cable, majitel knihkupectví na floridském ostrově Camino, se připravuje na návrat úspěšné spisovatelky Mercer Mannové, když hurikán Leo nečekaně změní směr a míří přímo na ostrov.
Ukázky

Vražda na ostrově Camino

279 Kč
Všichni krásní koně
(2x)
Román Všichni krásní koně je prvním dílem tzv. „Hraniční trilogie“ a lze jej směle označit za jeden z vrcholů McCarthyho díla; autor za něj v roce 1993 prestižní National Book Award i National Book Critics Circle Award.
Ukázky

Všichni krásní koně

298 Kč
Vůně inkoustu
Sam s Alison se odhodlaly k důležitému kroku – vybudovat si společný domov a přestěhovat se. Alison se vidí v malém domečku, o kterém vždycky snila. Se ženou, do které se bezhlavě zamilovala, a ideálně se vším ostatním, co k tomu patří.
Ukázky

Vůně inkoustu

269 Kč
Vzdělaná
(7x)
Tara Westoverová poprvé vkročila do školní třídy, když jí bylo sedmnáct. K lékaři poprvé zašla ještě o několik let později. Vyrůstala na samotě v idažských horách, v mormonské rodině survivalistů a náboženských fanatiků.
Ukázky

Vzdělaná

279 Kč
Zachráněná pověst
Barvitý a přitažlivý milostný příběh vtipně kombinující herecké a aristokratické prostředí kdesi v Anglii.
Ukázky

Zachráněná pověst

199 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>