Nejprodávanější e-knihy - duben 2023

Tajné války tajných služeb
Neúnavný badatel a výjimečný autor literatury faktu Karel Pacner text rozsáhlého diptychu, ve kterém podává strhující obraz světové špionáže od počátku 20. století do dneška, do poslední chvíle aktualizoval. Především na základě nově zjištěných skutečností z tajných archivů.
Ukázky

Tajné války tajných služeb

669 Kč
Talisman
Je podzimní den v New Hampshiru a ostrý vítr čechrá vlasy dvanáctiletému Jacku Sawyerovi. Jeho otec zmizel, matka umírá a nic už nedává smysl. Ale pro Jacka se má všechno změnit, protože ho čeká cesta přes celou Ameriku – a do jiného světa.
Ukázky

Talisman

329 Kč
Těžký prachy

Tři roky rozvážel Jan Novák v Chicagu prachy. Byly těžké: pět set dolarů ve čtvrťácích vážilo třináct kilo. Dobrodružství na pomezí žánrů, dílem autobiografii, dílem reportáž, dílem poezii, dílem dokument.

Ukázky

Těžký prachy

338 Kč
Tichá modlitba
(2x)

Ztratily se dvě. Vrátí se jen jedna. Ti druzí mají smůlu. Jejich holčička zemře… Zmizení Charlie a Amy, devítiletých nejlepších kamarádek, znamená pro jejich rodiny tragédii.

Ukázky

Tichá modlitba

349 Kč
Třetí hlas
(1x)
Nový drsný severský thriller od autorů bestselleru Skočný příliv.
Ukázky

Třetí hlas

369 Kč
Tyranie zásluh
Toto jsou pro demokracii nebezpečné časy. K překonání zloby a nevraživosti vůči politickým a kulturním elitám bude zapotřebí, aby mainstreamové politické strany, podobně jako jejich protějšky po celém světě, přehodnotily svou misi a svůj účel.
Ukázky

Tyranie zásluh

270 Kč
Ukrajina na dosah

Skutečné příběhy Ukrajinců od novinářky, která před válkou uprchla do Prahy Jmenuji se Irina a jsem uprchlice. Do mého domu na předměstí Kyjeva přišla válka a vyhnala mě do Česka – stejně jako statisíce mých krajanů. Jediné, co chci, je vrátit se domů. A mezitím jsem tady sepsala své deníkové záznamy i rozhovory s přáteli a blízkými.

Ukázky

Ukrajina na dosah

249 Kč
Umění zprostředkovaného učení
Tato kniha sleduje dva cíle. Seznámit českého čtenáře s původní teorií vývoje poznávacích funkcí izraelského psychologa Reuvena Feuersteina a podat přehled současné situace v oblasti výzkumu efektivity programů pro rozvoj kongnitivních funkcí.
Ukázky

Umění zprostředkovaného učení

115 Kč
Urozená kapsářka
Vtipný a jiskřivý společenský příběh s neobvyklou zápletkou dává čtenářům příležitost nahlédnout do prostředí anglické šlechty.
Ukázky

Urozená kapsářka

199 Kč
V hlavní roli srdce
Srdce je zásadním orgánem našeho těla i věčným motivem lidské kultury. Kdo jiný by mu měl rozumět lépe než slavný kardiolog Petr Neužil? Ve svých povídkách a deníku dává nahlédnout do vývoje české kardiologie, vypráví o léčbě známých osobností a přemítá o proměnách moderní společnosti.
Ukázky

V hlavní roli srdce

319 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>