Nejprodávanější tituly - květen 2023

Vraní oko
(4x)
Pravda není slepá, vina neuletí. Osmý případ Josefa Bergmana. Vyšetřování zavede kriminalistu Josefa Bergmana do chatové osady u řeky na jižní Moravě, kde lišky dávají dobrou noc.
Ukázky

Vraní oko

386 Kč
Krysta
(7x)

Major ostravské kriminálky Roman Saran rehabilituje poté, co jej při každodenním ranním běhu přepadli dva neznámí muži a zlámali mu ruku.

Ukázky

Krysta

268 Kč
České hrady, zámky a tvrze V.
(3x)
Pátá část přehledu panských sídel v Čechách zahrnuje okolo sto třiceti objektů z území, jež se přibližně shoduje s oblastí označovanou dnes jako Východní Čechy. Heber popisuje sídla, jež v jeho době byla ještě rozsáhle dochovaná.
Ukázky

České hrady, zámky a tvrze V.

1 596 Kč
Nejvyšší karta
(2x)

Skandální odhalení, nebo mystifikace? Provokace, nebo skutečnost? Autobiografie, nebo fikce? Spisovatelka Sylvie Novak se na prahu padesátky ohlíží za svou úspěšnou kariérou angažované autorky a reflektuje svůj komplikovaný osobní život.

Ukázky

Nejvyšší karta

268 Kč
Deníky
(2x)
Deníky Alana Rickmana jsou jedinečnou pozvánkou do mysli autora – jednoho z nejoblíbenějších herců dnešní doby.

Deníky

494 Kč
Na králův příkaz
Ondřejovi z Rohatce se konečně podařilo vyvléci se z osidel, která mu kladl křivoklátský purkrabí Chval z Valdéře, jenž ho chtěl připravit o hrad Jenčov, bohaté naleziště železné rudy, hutě a hamr na výrobu železa.

Na králův příkaz

305 Kč
O původu času
(1x)
Nejbližší spolupracovník Stephena Hawkinga ve své knize představuje poslední myšlenky o vesmíru této intelektuální hvězdy našeho věku. Jedná se o dramatickou revizi teorie, kterou Hawking předložil ve své Stručné historii času.

O původu času

390 Kč
Čísla nelžou
(3x)
Celosvětově uznávaný kanadský vědec českého původu nás ve své knize bere na faktografickou výpravu za poznáním. 71 tematických kapitol přináší kromě nových informací a fascinujících příkladů z energetiky, dopravy či ekologie také odpovědi na otázky typu: Proč elektrická auta zatím nejsou šetrná k životnímu prostředí? Proč je těžké předpovědět, jak zlá bude probíhající pandemie? A jak lidstvo a vynálezy moderního světa ovlivňují život na naší planetě?

Čísla nelžou

359 Kč
Transatlantik
Jaro 1937. Rodina Rathových je rozdělena. Charlotte Rathová, rozená Ritterová, chtěla už dávno odejít do zahraničí, jenže okolnosti ji udržely v Berlíně.

Transatlantik

449 Kč
Sparrow
Troy Brennan Každý Irčan v Bostonu to jméno zná. Syn mrtvého gangstera. Lamač srdcí s ocelově modrýma očima. „Uklízeč“, co vám může pomoci nebo vás v tomhle městě úplně zničí. Jo a taky můj nový manžel. Sparrow Raynesová To jsem já.

Sparrow

359 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>