Nejprodávanější knihy - květen 2023
psychologie

Vývoj osobnosti - 11%
Domněnku, že se Jung jako vědec věnoval pouze druhé polovině lidského života, vyvrací soubor jeho prací na téma osobnostního vývoje.
psychologie

Vývoj osobnosti

359 Kč
319 Kč
Vývojová a vztahová terapie dětí - 11%
Dětský psychoterapeut a psychiatr Peter Pöthe shrnuje ve své knize zkušenosti z více než dvacetileté terapeutické práce s dětmi.
psychologie

Vývojová a vztahová terapie dětí

404 Kč
359 Kč
Hojení vnitřních ran - 11%
Uštěpačné poznámky, chybějící slova poděkování nebo přehlížení mohou zasáhnout něčí srdce stejně silně jako nečekané odmítnutí či při hádce pronesená ostrá slova. I když budeme nadále fungovat navenek, psychicky jsme zraněni.
psychologie

Hojení vnitřních ran

314 Kč
279 Kč
Introvertka chodí na terapii - 11%
Jaké to je, když se trápíte úzkostmi a depresemi? Komiksová umělkyně a známá introvertka Debbie Tung by o tom mohla vyprávět… A také vypráví ve svém novém komiksu. Jaké to je, když chcete mít pod kontrolou každý okamžik svého života?
psychologie

Introvertka chodí na terapii

323 Kč
287 Kč
Kniha pro ženy - 11%
Neocenitelný průvodce pro ženy, které chtějí znovu najít životní radost. Jste často unavená a přestaly vás bavit věci, které vás dříve naplňovaly?
psychologie
Ukázky

Kniha pro ženy

359 Kč
319 Kč
Hovory s terapeuty - 11%
Rozhovory s předními českými terapeuty a psychoterapeuty o vnitřních konfliktech, partnerských krizích, paralelních vztazích, depresích, úzkostech, o pocitech, emocích, cestách ke štěstí, ale i o závislostech a o smrti vycházejí z prožitků...
psychologie

Hovory s terapeuty

323 Kč
287 Kč
Moderní sebeobrana - 11%
(1x)
Tahle kniha je zbraň. Doslova i obrazně. Můžete s ní vzít po hlavě toho, kdo si dovolí vás obtěžovat. Uvnitř pak najdete návod, jak to udělat a kde na to vzít sílu a odhodlání.
psychologie

Moderní sebeobrana

341 Kč
303 Kč
Proč spíme – Odhalte sílu spánku a snění - 11%
(3x)
Kniha předního světového neurovědce Matthewa Walkera odkrývá nejnovější poznatky z výzkumu spánku. Poprvé v historii dnes věda dokáže zodpovědět, proč vůbec spíme, jak spánek prospívá našemu tělu a mozku a proč má spánková deprivace ničivé následky.
psychologie

Proč spíme – Odhalte sílu spánku a snění

395 Kč
351 Kč
Maminko, nekřič! - 11%
Sotva vás někdo dokáže rozčílit tak jako vaše vlastní dítě.
psychologie

Maminko, nekřič!

269 Kč
239 Kč
Probuďte své božství - 11%
(2x)
Co to znamená, probudit své božství? Co kdybyste se dokázali naladit na frekvence mimo hranice hmotného světa? Změnit chemické procesy v mozku a zpřístupnit si transcendentální úrovně vědomí?
psychologie

Probuďte své božství

477 Kč
424 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 245 položek
<< < 1 2 3 4 .. 25 > >>