Nejprodávanější e-knihy - květen 2023
sci-fi a fantasy

Mycelium II:  Led pod kůží - 20%
(18x)

Druhá z posvátných össenských drog. Zaostří mysl na vzdálený cíl. Ukáže směr. Najde spojení. Otevře cestu odsud až do vesmíru. A z vesmíru – sem.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Mycelium II: Led pod kůží

198 Kč
158 Kč
Spálená země - Kniha druhá - 20%

Někdo je dobrej leda tak do tlačenky…

Strašák už stačil zjistit, že v Pustině bude obří hmyz jeho nejmenší problém. Lidé jsou totiž mnohem horší. Všechny noční můry z minulosti se vrátily, a ještě přibylo pár nových.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Spálená země - Kniha druhá

259 Kč
207 Kč
Mycelium VII: Zakázané směry - 20%
(2x)

Lodě míří k Zakázaným směrům. Staroslavná Tlix, planeta argenitu a Akkütlixe, nadále zůstává skrytá za obzorem, ale Lucas vidí obrovskou příležitost; a psychotronika mu dává možnost bleskově jí využít.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Mycelium VII: Zakázané směry

298 Kč
238 Kč
Růže pro Algernon - 20%
(6x)
Růže pro Algernon patří k nejinspirativnějším příběhům moderní literatury. Už od roku 1959, kdy se poprvé objevila jako krátká povídka posléze odměněná cenou Hugo, nejvyšším čtenářským oceněním v rámci fantastického žánru.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Růže pro Algernon

189 Kč
151 Kč
Mycelium III: Pád do temnot - 20%
(21x)
V tomto svazku se konečně poodhalí to, co bylo doposud skryté, a čtenáři budou moci ocenit důmyslnou myceliální mandalu, kterou autorka s neobyčejnou precizností vyhotovila během deseti let, kdy se Myceliu soustavně věnovala.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mycelium III: Pád do temnot

198 Kč
158 Kč
Dosah spásy - 20%
(2x)
Duchové z tanithských Prvních a jediných už byli příliš dlouho mimo první linii. Proto se zaradují, když se jim naskytne mise, ve které mohou dokonale využít svoje schopnosti. Třináctá kniha z cyklu Gauntovi Duchové.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Dosah spásy

149 Kč
119 Kč
Bohatýr II - Dračí carevna - 20%

Kyjevský vojevůdce Svjatoslav zvítězil nad Bulhary a upevňuje svou moc v povodí řeky Volhy. Ilja Muromec a ostatní bohatýři jsou ale jako na jehlách. Jejich úhlavní nepřítel, velekněz Tugarin, uprchl někam na sever.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Bohatýr II - Dračí carevna

398 Kč
318 Kč
Korunní princezny - 20%
(3x)
Wren a Rose jsou dvojčata z královského rodu, jež osud poslal každé jiným směrem. Rose vyrostla v královském paláci pod dohledem poručníka a vůbec netuší, že má sestru.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Korunní princezny

329 Kč
263 Kč
Ostrov nesmrtelných - 40%
Nalézt dávný artefakt znamená zachránit měsíc... Koncem 20. století zbudovali Číňané na Měsíci závrtnou pevnost Ostrov nesmrtelných.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Ostrov nesmrtelných

379 Kč
227 Kč
Spálená země - Kniha první - 20%
Energozbroje, kybernetické zrůdy, mutanti a dvojhlavé krávy... Rok 2121. Z české kotliny zbyla po události, pro kterou se vžilo označení Restart, jen radioaktivní pustina.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Spálená země - Kniha první

259 Kč
207 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 444 položek
<< < 1 2 3 4 .. 45 > >>