Nejprodávanější tituly - květen 2023
česká

S prominutím řečeno
(3x)
Michael Žantovský ve svém novém díle s okouzlující nadsázkou a vtipem líčí „nesmazatelné zážitky“ s významnými osobnostmi světového dění. Díky autorovi čtenář prožije znovu, i když trochu jinak, převratné dějinné události konce 20. století.
česká
Ukázky

S prominutím řečeno

447 Kč
Skutečná cesta ven
(3x)
Jak obtížné je uniknout předsudkům, když žijete v romské komunitě na pražském Žižkově a kolem zuří devadesátky?
česká
Ukázky

Skutečná cesta ven

314 Kč
42: Dělej co tě baví !
(2x)
Ve 42 rekapitulovat kariéru je samozřejmě velmi brzy, nutno dodat, že Mikoláš knihu dopsal až téměř jako 44letý. Z čehož je jasné, že když si něco umane, většinou to splní. Jenom není jasné kdy...
česká
Ukázky

42: Dělej co tě baví !

448 Kč
Slyšet jeleny zpívat
(19x)
V horské osadě v Beskydech je nalezena brutálně zavražděná dívka. Vše nasvědčuje tomu, že se stala obětí sexuálního maniaka. Šéf ostravské mordparty Miroslav Lada rychle dojde k přesvědčení, že vrahem musí být někdo z místních.
česká
Ukázky

Slyšet jeleny zpívat

358 Kč
Volha
Zajímavý a zábavný román, napsaný neobyčejně bizardním, přesně odposlechnutým jazykem, je portrétem hlavního hrdiny, člověka, zajímajícího se pouze o ženské a fotbal, omezeného egocentrika, který vyniká ve vymýšlení drobných podvodů a triků, ...
česká

Volha

350 Kč
No Future!
(1x)
Sex Pistols, Exploited, Clash a UK Subs sice reprezentují britský punk, ale jeho scéna je mnohem širší, patří k němu oi i anarcho punk. Knížka v rozhovorech s klíčovými protagonisty scény zachycuje vývoj ostrovního punku.
česká

No Future!

358 Kč
Těla
(5x)
Matky a dcery. Jejich těla, jejich pouto, jejich rozepře, jejich strachy.
česká

Těla

296 Kč
Zásnubní prsten
(1x)
Zásnuby bez prstenu jsou sice smutné, ale možné. Nicméně zásnuby s prstenem, ale bez snoubenky, to je věc těžko myslitelná. A přece k ní na Starém Městě pražském došlo.
česká

Zásnubní prsten

305 Kč
Rotten
Autobiografie Johnnyho Rottena (vlastním jménem John Lydon) popisuje, jak se z původně nesmělého až zakřinutého kluka vyrůstajícího v chudém prostředí londýnské pracující třídy stala v hudebním světě respektovaná ikona britské punkové scény 70.let.
česká

Rotten

338 Kč
Ty chladné oči
(6x)
Mráz přichází z duše. Historický román od autorky bestselleru Až uvidíš moře. Válka hraje s lidmi krutou šachovou partii, pěšáci se promíchají, na barvě uniformy tolik nesejde.
česká
Ukázky

Ty chladné oči

359 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>