Nejprodávanější e-knihy - květen 2023

Jako v nebi, tak i na zemi
(1x)

Vícegenerační sága Davida Enii mapuje příběh jedné palermské rodiny, zejména pak jejích mužských členů, v průběhu padesáti let. Na pozadí vyprávění o talentovaném chlapci Dadu, který stejně jako jeho předkové touží stát se šampionem v boxu.

Ukázky

Jako v nebi, tak i na zemi

348 Kč
Nevinné flirtování
Majitelka butikového hotelu Stevie prožila několik let v manželství s mužem, který chtěl kontrolovat a ovládat každý její krok. Po jeho smrti přísahala, že už nikomu nedovolí, aby ji připravil o těžce získanou nezávislost.
Ukázky

Nevinné flirtování

69 Kč
Dědic na obzoru
Vtipná kniha Suzanne Enoch Dědic na obzoru popisuje, jak se může změnit život šlechtických manželů, pokud do něj znenadání vtrhnou dvě malé děti, které se po většinu života živily jako kapesní zloději.
Ukázky

Dědic na obzoru

309 Kč
Skutečná cesta ven
(2x)
Jak obtížné je uniknout předsudkům, když žijete v romské komunitě na pražském Žižkově a kolem zuří devadesátky?
Ukázky

Skutečná cesta ven

249 Kč
Svatba v Alpách
Dělal všechno správně, protože to byl slušný muž. Jenže Jess celé roky toužila po tom, aby pro ni byl Curtis tím správným mužem.
Ukázky

Svatba v Alpách

69 Kč
Volha
(2x)
Zajímavý a zábavný román, napsaný neobyčejně bizardním, přesně odposlechnutým jazykem, je portrétem hlavního hrdiny, člověka, zajímajícího se pouze o ženské a fotbal, omezeného egocentrika, který vyniká ve vymýšlení drobných podvodů a triků, ...
Ukázky

Volha

249 Kč
Čistý, skromný život
(2x)
Povídky vymodelované citlivýma rukama sochaře.
Ukázky

Čistý, skromný život

229 Kč
Kalmann
(10x)
Černý humor, kaluž krve a samý sníh! Na román, označovaný jako islandské Fargo, jen tak nezapomenete!
Ukázky

Kalmann

297 Kč
Ty chladné oči
(5x)
Válka hraje s lidmi krutou šachovou partii, pěšáci se promíchají, na barvě uniformy tolik nesejde. Během nacistické okupace Smolenska se setkají okouzlující ruská dívka Neonila a český mladík Emil donucený bojovat za wehrmacht.
Ukázky

Ty chladné oči

279 Kč
Tajná moc čísel
(2x)
Čísla jsou odedávna každodenní součástí našeho života. Chápeme je jako samozřejmé společníky, prosté cifry, které určují či popisují velikost, počet nebo násobek, tedy kvantitu. Jejich kvalita, jejich skutečný význam a potenciál nám však zcela uniká.
Ukázky

Tajná moc čísel

237 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>