Nejprodávanější e-knihy - květen 2023

Bez peněz do ráje... - 20%
Když Kitty odjela z Bali poprvé, nemyslel si Santiago, že ji ještě kdy uvidí… A dokonce věřil tomu, že už ji ani nikdy vidět nechce! Jenže pak se vrátila, aby ho podrobila zkoušce! Musela zjistit, jaký Santiago skutečně je.
Ukázky

Bez peněz do ráje...

69 Kč
55 Kč
Internát - 20%
(2x)

Cesta, o níž se v knize vypráví, není dlouhá, vede však mezi městy, jež rozdělila válka. Hrdina, věčně nerozhodný a ke všemu lhostejný učitel ukrajinštiny Paša, se na poslední chvíli rozhodne, že z ohroženého internátu vyzvedne svého synovce.

Ukázky

Internát

243 Kč
194 Kč
Nepřijatelná nabídka - 20%
Mohl jí dát jedinou noc… Nabídka, s níž přišla Glory za Castorem, byla pro něj naprosto nepřijatelná. I když se nemohl divit – pověst, kterou měl a na které si zakládal, ji opravňovala k víře, že bude souhlasit.
Ukázky

Nepřijatelná nabídka

69 Kč
55 Kč
Válka dvou královen - 20%
(2x)
Casteel Da´Neer dobře ví, že není větší intrikánky než Krvavé královny, ale ani on nedokázal předvídat hrůznost toho, co provedla. Poppy se nezastaví před ničím, aby osvobodila svého krále a zničila vše, co Krvavá královna představuje.
Ukázky

Válka dvou královen

399 Kč
319 Kč
Deníky - 20%
(2x)
Deníky Alana Rickmana jsou jedinečnou pozvánkou do mysli autora – jednoho z nejoblíbenějších herců dnešní doby.
Ukázky

Deníky

439 Kč
351 Kč
Dokonalá lítost - 20%
(5x)
Edinburgh ochromily vražedné bombové útoky. Oběti se počítají v desítkách a smrt neušetří ani místní policejní oddělení. Šéfinspektorka Ava Turnerová a inspektor Callanach ale nesmějí dovolit, aby jim utrpěné osobní ztráty zabránily vypátrat pachatele.
Ukázky

Dokonalá lítost

319 Kč
255 Kč
Takové maličkosti - 20%
(11x)
Podmanivý příběh nominovaný na prestižní Man Bookerovu cenu 2022 lze číst jako báji o dobru a zlu nebo podobenství o laskavosti. Přivádí nás do irského městečka poloviny osmdesátých let sužovaného prosincovými mrazy a vrcholí na Štědrý den.
Ukázky

Takové maličkosti

197 Kč
158 Kč
Cesta k oltáři - 20%
(1x)
Jiskřivý romantický příběh věčného střetu ženského a mužského elementu vypráví zkušená autorka v kulisách aristokratické i plebejské anglické společnosti počátku 19. století.
Ukázky

Cesta k oltáři

209 Kč
167 Kč
Námořní bouře - 20%
Tísňové volání přivede vyšetřovatelku Sloan McPhersonovou a jednotku Programu podvodního pátrání na výletní loď u pobřeží Fort Lauderdale, na níž došlo k záhadnému výbuchu.
Ukázky

Námořní bouře

319 Kč
255 Kč
Noc plná vášně - 20%
(1. část minisérie Poslání džentlmenů) Přežít v Paříži v době napoleonských válek nebylo vůbec jednoduché. Boj o moc různých frakcí, úskoky, špioni, vraždy…
Ukázky

Noc plná vášně

109 Kč
87 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>