Nejprodávanější e-knihy - květen 2023
kuchařky

Pravda o cukru - 20%
(3x)
Deset triků, díky kterým si vyrovnáte hladinu glukózy v krvi bez držení diety a můžete dál jíst své oblíbené potraviny.
kuchařky
Ukázky

Pravda o cukru

258 Kč
206 Kč
Mýty na talíři - 20%
Jak se dobře najíst, neublížit si a hlavně se nezbláznit. Stačí otevřít sociální sítě nebo oblíbený časopis a už se na nás hrnou stravovací doporučení nebo zaručené dietní triky.
kuchařky
Ukázky

Mýty na talíři

279 Kč
223 Kč
Moderní česká cukrařina - 20%
(2x)

Pečte a inspirujte se recepty uznávaného mistra cukráře Josef Maršálek vyzradil svá sladká tajemství a sepsal 47 skvělých receptů – nechte se vést jeho radami a inspirujte se triky, které v praxi používá.

kuchařky
Ukázky

Moderní česká cukrařina

299 Kč
239 Kč
Bezezbytková dieta při onemocnění střev - 20%
(2x)
Tato dietní opatření jsou určená nemocným po akutních průjmových stavech a při chronických průjmových onemocněních všeho druhu, pokud nevyžadují ještě jiná zvláštní dietní opatření, dále při syndromu dráždivého tlustého střeva v období průjmů, také u ulcerosní colitidy a Crohnovy nemoci.
kuchařky
Ukázky

Bezezbytková dieta při onemocnění střev

119 Kč
95 Kč
HIT. Kompletní průvodce histaminovou intolerancí - 20%
Histaminová intolerance (HIT) postihuje mnohé z nás, i když leckdy ani nevíme, že ji máme. Tato kompletní příručka informuje o příčinách vzniku onemocnění i symptomech a možnostech léčby.
kuchařky
Ukázky

HIT. Kompletní průvodce histaminovou intolerancí

279 Kč
223 Kč
Kuchařka při onemocnění žlučníku - 20%
Autoři, nutriční sestra a lékař, jsou oba ze špičkového pracoviště v IKEMu. V úvodu brožurky se seznámíme se základními aspekty tohoto onemocnění, s vhodnými a nevhodnými potravinami a s technologií vaření. Druhá část přináší přibližně 130 výborných receptů, které pomohou pacientům stabilizovat jejich zdravotní stav.
kuchařky
Ukázky

Kuchařka při onemocnění žlučníku

169 Kč
135 Kč
Láskyplné hubnutí - 20%
(1x)
Kniha je komplexní průvodce pro ženy, kde se naučíte, jak o sebe láskyplně pečovat v oblastech výživy, pohybu i psychiky.
kuchařky
Ukázky

Láskyplné hubnutí

297 Kč
238 Kč
Sexy dorty - 20%

Výjimečná vizuální podívaná a originální chutě ve smyslném provedení od mistra cukráře. Jestli v cukrařině existuje královská disciplína, pak jsou to určitě dorty! A když se do jejich přípravy pustíme společně, upečeme nejedno umělecké dílo.

kuchařky
Ukázky

Sexy dorty

349 Kč
279 Kč
Bude dneska buchta? - 20%
Pamatujete, jak chutnala buchta od babičky? Taková ta poctivá – z másla, sádla, cukru a bez moderních náhražek. Připomeňte si chuť dětství a vyzkoušejte generacemi prověřené recepty s moderním nádechem.
kuchařky
Ukázky

Bude dneska buchta?

249 Kč
199 Kč
Upeč si svou lásku z kvásku - 20%
Jste ve světě pečení noví a při zaslechnutí slova kvásek jen bezradně krčíte rameny? Zkušená pekařka Gabriela Hradecká vám ukáže, že úžasný chleba z kvásku dokážete snadno upéct i vy.
kuchařky
Ukázky

Upeč si svou lásku z kvásku

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 24 položek
1 2 3 > >>