Nejprodávanější e-knihy - květen 2023

Na mušce
Před čtyřmi lety Courta Gentryho zradili jeho šéfové ze CIA. Aby unikl, musel zlikvidovat i bývalé parťáky, ale přežil. Teď se coby špičkový zabiják s přezdívkou Šedý muž živí zabíjením lidí na objednávku.
Ukázky

Na mušce

399 Kč
Na slyšenou
Rozhlas prošel za 100 let své existence neuvěřitelným vývojem. A protože vždy přitahoval kreativní lidi s láskou k mluvenému slovu, jeho historie je bohatá na pozoruhodné události.
Ukázky

Na slyšenou

279 Kč
Nagori
Krátký text o pomíjivosti, zmiňující japonské poetické i kulinární umění, je zamyšlením nad naším vztahem k času, fascinující je v tomto ohledu srovnání japonského a evropského vnímání včetně jistého přesahu do politiky.
Ukázky

Nagori

198 Kč
Nemilosrdný rival
(1x)
Když byla Arya Rothová malá, stali se se synem hospodyně její rodiny nejlepšími kamarády. Jejich přátelství se brzy přetavilo na dětskou lásku, a když ho Arya vyzvala, aby ji políbil, spustila se řetězová reakce katastrofálních událostí...
Ukázky

Nemilosrdný rival

329 Kč
Neřest - Vábení krve 4
Vivienne zná temná tajemství londýnských mužů. Plní jejich touhy výměnou za moc a postavení uznávané kurtizány. Avšak své vlastní rozkoši a nutkáním, která jí velí, rozumí jen málo.
Ukázky

Neřest - Vábení krve 4

279 Kč
Notting Hill pod sněhem
(2x)
Violu v londýnském metru zaujme muž, který musí být tím pravým. Mají totiž spolupracovat na stejném školním vánočním představení, což nemůže být náhoda.
Ukázky

Notting Hill pod sněhem

279 Kč
O co jde?
Henry a Amanda jsou jako novodobí Romeo a Julie. Mezi jejich rodinami žhne nesmiřitelná nenávist a obě strany jsou odhodlány udělat vše, aby svého protivníka zničily.
Ukázky

O co jde?

69 Kč
Obchodníci s vesmírem
Přelidněný svět, vlády a vše ostatní ovládají velké reklamní agentury, které rozpoutávají bezohlednou bitvu o největší kšeft lidské historie – o právo kolonizovat Venuši.
Ukázky

Obchodníci s vesmírem

249 Kč
Obřad
(6x)
Seznamte se, Elena Blancová – přes den policejní inspektorka pronásledovaná minulostí, v noci femme fatale se slabostí pro grappu a karaoke. Se svým týmem musí vyřešit nebývale brutální vraždu ženy, která měla těsně před svatbou.
Ukázky

Obřad

329 Kč
Odpuštění
Tato kniha vyzývá čtenáře, aby se osvobodili od předsudků, které omezují jejich schopnost prožít život v celé jeho bohatosti. Kniha vrhá světlo na přesvědčení a postoje, které jednotlivcům brání v tom, aby byli sami sebou.
Ukázky

Odpuštění

259 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>