Nejprodávanější e-knihy - květen 2023

Ples pod Sacré Coeur - 20%
Na Conallu O’Riordanovi bylo něco, co ji zneklidňovalo – kromě toho, že ji jeho pohled tak rozpaloval. A Katie byla odhodlána to, co je spojovalo i od sebe odhánělo, prozkoumat!
Ukázky

Ples pod Sacré Coeur

69 Kč
55 Kč
Poklona, páni četníci!
(1x)
Když říká známý písecký autor a emeritní komisař kriminální služby, že hledání v archivu a v dobových časopisech minulého století chce pořádnou porci trpělivosti, má pravdu.
Ukázky

Poklona, páni četníci!

189 Kč
Pomsta: Meghan, Harry a válka mezi Windsory - 20%

Výbušný rozkol v královské rodině fakticky a bez servítek Svatba Harryho a Meghan měla být pro Windsory začátkem nové éry. Během jednoho bouřlivého roku se však sen proměnil v noční můru. Přední britský investigativec zachycuje osudy Meghan Markle jako cestu k dobrému sňatku.

Ukázky

Pomsta: Meghan, Harry a válka mezi Windsory

399 Kč
319 Kč
Portrétoval anglickou královnu - 20%
(3x)
Výpravná publikace dlouholetého novináře a zpravodaje České televize v Londýně Bohumila Vostala Portrétoval anglickou královnu představuje fascinující příběh sochaře královské rodiny Franty Bělského, plný odvahy, utrpení a inspirace..
Ukázky

Portrétoval anglickou královnu

398 Kč
318 Kč
Poslední absolvent - 20%
(2x)
Jste připraveni na druhou lekci ve Scholomancii?
Ukázky

Poslední absolvent

309 Kč
247 Kč
Prázdnota - 20%
Každý v Metropoli Evropa má v sobě prázdnotu, kterou se snaží zaplnit. Někdo bojem s bezprávím jako bývalý policajt Richter, někdo hraním her jako streamerka Cilka.
Ukázky

Prázdnota

279 Kč
223 Kč
Půjdu s tebou - 20%
(1x)
Dramatický historický román o lásce opředené temným tajemstvím.
Ukázky

Půjdu s tebou

339 Kč
271 Kč
Ranhojička - Zrádci krve - 20%
Kiva si myslela, že ví, co chce – pomstu. Ale pocity se mění, lidé se mění… všechno se změnilo. Po tom, co se stalo v paláci, zoufale touží zjistit, zda jsou její přátelé a bratr v bezpečí. Mohou jí vůbec ještě někdy odpustit?
Ukázky

Ranhojička - Zrádci krve

329 Kč
263 Kč
Rebel z Royalu - 20%
Rafael Wentworth, černá ovce rodiny, krátce po návratu do Royalu zachránil v ošemetné situaci neznámou krásku. Následoval společně strávený večer i noc a Rafael si začínal neodbytně uvědomovat, že tentokrát chce od nově navázané známosti mnohem víc.
Ukázky

Rebel z Royalu

69 Kč
55 Kč
Rodiny a rodinky - 20%
(1x)
Ty nejdůležitější okamžiky, dobré i špatné, zažíváme se svými nejbližšími, a to samé platí pro hrdiny deseti povídek soudobých českých autorů.
Ukázky

Rodiny a rodinky

239 Kč
191 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>