Nejprodávanější e-knihy - červen 2023

Dokonalý zločin
(4x)
Mrtvola nalezená pod útesem. Žena s podřezanými žílami ve vaně. Muž zabitý elektrickým proudem. Série podivných sebevražd přivede vyšetřovatele Luca Callanacha a Avu Turnerovou k myšlence, že za činy se skrývá sériový vrah s mrazivou schopností zinscenovat místo neštěstí.
Ukázky

Dokonalý zločin

299 Kč
Dopisy
První novočeské vydání dvou nejobsáhlejších dopisů španělského conquistadora, které zaslal svému králi a císaři Karlu V.
Ukázky

Dopisy

198 Kč
Endymionův vzestup
Opět zavítáme do spletité budoucnosti, jež se zrodila z chaosu po zániku lidské Hegemonie, budoucnosti ovládané katolickou církví a umělými inteligencemi Technojádra.
Ukázky

Endymionův vzestup

498 Kč
Falešná kočička
(1x)
Nevěra, mladé dívky a movití pánové, to vše spojuje tři detektivní příběhy odehrávající se v Brně.
Ukázky

Falešná kočička

189 Kč
Fukušima I poté
(1x)
Co se v březnu 2011 v jaderné elektrárně Fukušima I stalo, co následovalo a jak havárie ovlivňuje přístup ke špičkovým technologiím a zejména k energetice? Přední český jaderný fyzik podrobně popisuje, co se stalo a proč.
Ukázky

Fukušima I poté

100 Kč
Griša - Světlo a stíny
(3x)
Alina Starková nikdy v ničem nevynikala, ale teď osud celé země leží v jejích rukách... První díl světového bestselleru! Ravka, kdysi mocná a hrdá země, se otřásá v základech. Pás neprostupné temnoty obývaný krvežíznivými nestvůrami, ji rozdělil na dvě části. Její budoucnost leží v rukou nic netušící dívky…
Ukázky

Griša - Světlo a stíny

249 Kč
Henryho tajemství

Vzrušující kriminální román o stínech z minulosti a stopách, které nikdy nelze úplně zahladit. Právník Martin Benner miluje starožitnosti. Když jeho přítel Henry zemře, dostane Martin nabídku, které nelze odolat: převzít Henryho podíl v obchodě se starožitnostmi v New Yorku.

Ukázky

Henryho tajemství

319 Kč
Hledání odpovědnosti
(1x)
Volné pokračování úspěšného knižního rozhovoru Karla Hvížďaly a Jiřího Přibáně Hledání dějin z roku 2018 se dotýká nejpalčivějších otázek současnosti. V Hledání odpovědnosti je řeč hlavně o etice a morálce, paradoxech moderní a postmoderní doby.
Ukázky

Hledání odpovědnosti

240 Kč
Hodná a zlobivá holka
(3x)
V dozvucích příšerného zločinu je v tajné místnosti nalezena dívka. Je téměř umořená hlady, špinavá a odmítá komukoli říct, jak se jmenuje, jak je stará i odkud pochází.
Ukázky

Hodná a zlobivá holka

249 Kč
Honzlová
(3x)
Padesátá léta v Československu byla dobou děsivého komunistického teroru, který znejistil mezilidské vztahy. Mnohdy nebylo vůbec jasné, komu lze a komu nelze věřit. Tuto chorobnou atmosféru způsobem zachytila Zdena Salivarová ve svém románu.
Ukázky

Honzlová

198 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100