Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - červen 2023

Co nezavály písky Mezopotámie
Kdo čistil Saddámu Husajnovi cestu k moci? Kdo poskytl Bagdádu zakázané zbraně, kterými bylo zdůvodňováno pokračování embarga OSN a posléze i americko-britský vpád do Iráku na jaře 2003?

Co nezavály písky Mezopotámie

581 Kč
Co s tím
Co s tím bylo nařčeno z předčasného defétismu i ověnčeno Cenou Jiřího Ortena. Odsouzeno za snahu zbytečně šokovat a později zařazeno mezi poezii poučených snílků. Jedná se o knihu tenkou, ale rozporuplnou.

Co s tím

150 Kč
Co ti svírá hrdlo
(2x)
Hluboké povídky plné krásy i smutku mapují střet dvou kultur a touhu po jejich sjednocení.
Ukázky

Co ti svírá hrdlo

359 Kč
Černočerná tma
(1x)
Bezpečí známého prostředí a každodenního života může být pouhá iluze. Člověk si nejenže nemůže být jistý, zda opravdu zná své nejbližší, ale ani sám sebe.

Černočerná tma

378 Kč
Česká cesta z covidu
(1x)
Reflexe uplynulých dvou let zástupci vědy, zdravotnictví a práva.

Česká cesta z covidu

358 Kč
Český rok
Víte, jak probíhá jízda králů a proč se Popeleční středa jmenuje právě tak? Kdy se slaví Květná neděle, kdy létají čarodějnice? A tušíte, kde mají své kořeny české a moravské lidové zvyky a tradice?

Český rok

134 Kč
Čtení jako hra 2.díl

Publikace je určena ke společné práci rodičů s dítětem, které navštěvuje druhou až čtvrtou třídu základní školy. Soubor pracovních listů má za cíl ukázat, jak si lze hravou formou osvojit správné učební návyky.

Čtení jako hra 2.díl

446 Kč
Dějepis mezi vědou a vyprávěním
Kniha nabízí svébytný příspěvek do debaty o potenciálu výuky dějepisu a jejím propojení s moderními poznatky historických a společenských věd. Zároveň odpovídá na zvýšenou poptávku po výuce kritického myšlení a mediální gramotnosti.

Dějepis mezi vědou a vyprávěním

224 Kč
Dějiny Portugalska
(1x)
Kniha seznamuje s dějinami Portugalska od nejstarších dob až po jeho vstup do Evropské unie.

Dějiny Portugalska

755 Kč
Deníček moderního páru
(1x)
Kdo by neznal eskapády „moderního fotra“, které Dominik Landsman zachytil ve svých úspěšných Deníčcích? Nová kniha, kterou napsal společně s blogerkou a spisovatelkou Zuzanou Hubeňákovou, se pouští na stejnou půdu.

Deníček moderního páru

323 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100