Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - červen 2023

Atlas lidových krojů České republiky
Unikátní publikace, která poprvé v historii představuje lidové kroje všech oblastí Čech, Moravy a Slezska včetně regionů obydlených převážně německy mluvícími menšinami.
Ukázky

Atlas lidových krojů České republiky

603 Kč
Autoškola 2023
Učebnice je určena pro žáky autoškol, běžné řidiče i řidiče referentských vozidel, kteří si potřebují zopakovat pravidla provozu na silničních komunikacích, naučit se nové dopravní značky i předpisy a ověřit své odborné znalosti prostřednictvím zkušebních testových otázek.
Ukázky

Autoškola 2023

224 Kč
Až na dno... Cotopaxi
Brzy poté, co v létě 1968 tanky Varšavské smlouvy pod vedením Sovětského Svazu ukončily reformy pražského jara, železná opona opět uzavřela hranice tehdejšího Československa.

Až na dno... Cotopaxi

324 Kč
Bagry a náklaďáky - Aktivity se samolepkami
Na každé stránce této knížky na tebe čeká mnoho úloh a výzev! Dohlédni na správné dodání materiálu, procvič si počty na stavbě, vyřeš záludnou spojovačku nebo si navrhni vlastní budovu snů.

Bagry a náklaďáky - Aktivity se samolepkami

89 Kč
Barevný závoj
(5x)
Ústředními postavami románu, jehož děj se odehrává v britské koloniální Číně, jsou mladí manželé zcela odlišných charakterů - oddaně milující introvertní muž, povoláním lékařem, a jeho žena, dívka z anglické lepší rodiny.
Ukázky

Barevný závoj

357 Kč
Bastard
Aby přežil, musí králův bastard rozehrát hru, která ho může stát mnohem víc než jenom trům...

Bastard

449 Kč
Benátky - TOP 10
Průvodce přináší perfektní tipy opravdu pro každého. Kniha představí nejzajímavější paláce, kostely, muzea, mosty, slavné osobnosti, festivaly, kavárny a zmrzlinármy, restaurace, obchody, dětské atrakce...

Benátky - TOP 10

260 Kč
Berserk 13
Griffith obětoval své přátele, ale Guts se navzdory obrovské přesile démonů nehodlá vzdát a zoufale se snaží zachránit své nejbližší. Jenže i kdyby se mu to povedlo, nic už nebude jako dřív. Pochmurná nová éra začíná...

Berserk 13

269 Kč
Beskydské studánky
(1x)
Autor Jaromír Šlosar obdivuje beskydské studánky. Pro jejich vzhled, pro jejich zpěv i chuť. Už dlouho se chystal o nich něco napsat. Není to to tak poetické, tak zajíkavé i melodické jako Hukvaldské studánky Leoše Janáčka.

Beskydské studánky

449 Kč
Bíločerná Praha
Španělský fotograf narozený a žijící v Praze. Fotografování se začal věnovat až v hluboké dospělosti a dnes se věnuje převážně černobílé fotografii. Kniha obsahuje černobílé fotografie Prahy, pořízené v letech 2006 až 2023.

Bíločerná Praha

240 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>