Nejprodávanější Kniha - červen 2023
naučná, odborná a učebnice

Strážkyně paměti - 11%
(2x)
Kniha „Strážkyně paměti“ přináší nové poznání o vývoji a osídlení Země již od prvních obřích kosmicko-zemských lidských ras, jež lze považovat i za prapředky Slovanů.
naučná, odborná a učebnice

Strážkyně paměti

585 Kč
520 Kč
Mýtus normálnosti - 11%
Jak sám autor říká, kniha s tématem vlivu naší kultury na zdraví ho „volala“ mnoho let. Dlouho na ni ale nenacházel ani odvahu, ani dostatek sil.
naučná, odborná a učebnice

Mýtus normálnosti

689 Kč
613 Kč
V říši hladových duchů - 11%
Toto je kniha o závislostech, tj. o něčem, co se týká každého z nás. Závislí totiž nejsme ani náhodou pouze na drogách, alkoholu, gamblingu nebo cigaretách.
naučná, odborná a učebnice

V říši hladových duchů

489 Kč
434 Kč
Továrna na lži: výroba klimatických dezinformací - 11%
(4x)
Naprostá většina klimatologických výzkumů už dlouho ukazuje, že dochází ke klimatickým změnám vedoucím k rostoucímu oteplování, které může mít katastrofické následky.
naučná, odborná a učebnice

Továrna na lži: výroba klimatických dezinformací

333 Kč
296 Kč
Jak svět doopravdy funguje - 11%
(1x)
Lidstvo ještě nikdy ve své historii nemělo tolik informací, přesto si jen málokdo uvědomuje, jak svět ve skutečnosti funguje.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Jak svět doopravdy funguje

449 Kč
399 Kč
Příběhy spojené s objevy nových léčiv - 11%
Autorem je odborník zabývající se celoživotně výzkumem v oblasti léčiv, kniha je ale psána tak, aby poskytla vyvážený poměr mezi fakty a samotným příběhem popisujícím různá úskalí a zvraty, které se při vývoji léčiv mohou stát.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Příběhy spojené s objevy nových léčiv

261 Kč
232 Kč
Umění politické strategie - 11%
(2x)
Světoznámý politolog, poradce pěti amerických prezidentů Henry Kissinger detailně analyzuje kariéru šesti legendárních státníků, které osobně poznal a označil je za výjimečné osobnosti. Vychází u příležitosti jubilejních autorových narozenin!
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Umění politické strategie

627 Kč
558 Kč
Kdo tu mluvil o vítězství? - 11%
(6x)
Tereza Matějčková ve své nejnovější knize nabízí víc než dějiny pojmu nebo tematické čtení odkazu známých myslitelů – svěží pohled na nově položenou otázku po sebepřijetí a růstu.
naučná, odborná a učebnice

Kdo tu mluvil o vítězství?

306 Kč
272 Kč
Čísla nelžou - 11%
(3x)
Celosvětově uznávaný kanadský vědec českého původu nás ve své knize bere na faktografickou výpravu za poznáním. 71 tematických kapitol přináší kromě nových informací a fascinujících příkladů z energetiky, dopravy či ekologie také odpovědi na otázky typu: Proč elektrická auta zatím nejsou šetrná k životnímu prostředí? Proč je těžké předpovědět, jak zlá bude probíhající pandemie? A jak lidstvo a vynálezy moderního světa ovlivňují život na naší planetě?
naučná, odborná a učebnice

Čísla nelžou

359 Kč
319 Kč
Pyramidy, obři a zaniklé vyspělé civilizace u nás - 11%
Kniha nabízí zcela jiný pohled na vývoj člověka a naší civilizace na Zemi, a tak naleptává vědecká východiska mnoha oborů. Autoři prokazují existenci desítek pyramidálních i dalších monumentálních staveb na území ČR i jejich stavitelů.
naučná, odborná a učebnice

Pyramidy, obři a zaniklé vyspělé civilizace u nás

410 Kč
364 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>