Nejprodávanější e-knihy - červen 2023
humor

Útěk na venkov - 20%
(6x)
Ellla odjela na venkov hlídat dům své kmotry, ta ale zapomněla zmínit maličkost – že tam na ni bude čekat fenka Tess, o kterou je třeba pečovat.
humor
Ukázky

Útěk na venkov

382 Kč
306 Kč
Aristokratka pod palbou lásky - 20%
(5x)
Z královského výletu do Nizozemí si Marie III. Kostková přiveze kromě zážitků a fotky s Jejím Veličenstvem královnou Beatrix také milostnou šmodrchanici, která se „vystříbří“ až na úplném konci nového pokračování !
humor
Ukázky

Aristokratka pod palbou lásky

269 Kč
215 Kč
Až na ten konec dobrý - 20%
(3x)

Humorný román o smrti. A je v tom všechno. Láska, smrt, sranda, vesmír, sex i zázrak. Slovy jedné z postav, je to prostě „háelpéčko* jako prase“. (*háelpéčko (HLP) –Hluboký Lidský Příběh v novinářském žargonu)

humor
Ukázky

Až na ten konec dobrý

299 Kč
239 Kč
Šťastně až navěky - 20%
Umělkyně Sloan má i dva roky po osobní tragédii, která otřásla celým jejím životem, stále problém vstát ráno z postele. Ať dělá cokoliv, připadá si jako tělo bez duše.
humor
Ukázky

Šťastně až navěky

299 Kč
239 Kč
Jak přežít svého muže - 20%
(3x)
Mladá herečka Lucie se po mateřské dovolené snaží vrátit ke své herecké kariéře, ale setkává se s běžnými strastmi svobodných matek a zamotává se do bláznivých situací při hledání lásky.
humor
Ukázky

Jak přežít svého muže

279 Kč
223 Kč
Třešně v rumu - 20%
(1x)
Chcete se opravdu od srdce zasmát a pobavit? Pak se seznamte s dědou Evženem, kterého vzala na dovolenou na Kubu jeho třicetiletá vnučka.
humor
Ukázky

Třešně v rumu

237 Kč
190 Kč
Coco Pinchardová: Následky lásky a sexu - 20%
(1x)
Další pokračování životních kotrmelců, trapasů a veselých historek Coco Pinchardové, první hrdinky světově oblíbeného Roberta Bryndzy.
humor
Ukázky

Coco Pinchardová: Následky lásky a sexu

382 Kč
306 Kč
S prominutím řečeno - 20%
(3x)
Michael Žantovský ve svém novém díle s okouzlující nadsázkou a vtipem líčí „nesmazatelné zážitky“ s významnými osobnostmi světového dění. Díky autorovi čtenář prožije znovu, i když trochu jinak, převratné dějinné události konce 20. století.
humor
Ukázky

S prominutím řečeno

397 Kč
318 Kč
Muž jménem Ove - 20%
(38x)

Román Fredrika Backmana o starém vzteklounovi odvedle komicky ztvárňuje řadu situací, které nám jsou důvěrně známé. Je to kniha, jež dokáže stvořit svůj vlastní svět, ale zároveň nám říká něco důležitého o nás i naší době.

humor
Ukázky

Muž jménem Ove

279 Kč
223 Kč
Volha - 20%
(2x)
Zajímavý a zábavný román, napsaný neobyčejně bizardním, přesně odposlechnutým jazykem, je portrétem hlavního hrdiny, člověka, zajímajícího se pouze o ženské a fotbal, omezeného egocentrika, který vyniká ve vymýšlení drobných podvodů a triků, ...
humor
Ukázky

Volha

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 117 položek
1 2 3 .. 12 > >>