Nejprodávanější e-knihy - červen 2023
pro děti a mládež

Percy Jackson a egyptští mágové - 20%
(1x)
První setkání Percyho Jacksona a Annabeth Chaseové s Carterem a Sadií Kaneovými provází magie, nebezpečné nestvůry a nepředstavitelný chaos.
pro děti a mládež
Ukázky

Percy Jackson a egyptští mágové

249 Kč
199 Kč
Třinácté znamení - 20%
(1x)
Erotikou nabitá vlčí romance Ayla se cítí jako vyděděnec, nikdy nebyla uznána jako právoplatný člen smečky znamení Raka.
pro děti a mládež
Ukázky

Třinácté znamení

382 Kč
306 Kč
Divoká říše - 20%
(2x)
Téměř dvacet let poté, co bariéra mezi Zemí a Nezemí padla ve vílích válkách, Budapešť balancuje na okraji propasti. Bitva o dominanci mezi elitními vílami a privilegovanými lidmi ve východní Evropě sílí a předsudky na obou stranách bublají a hrozí nenávistí i násilím. 
pro děti a mládež
Ukázky

Divoká říše

279 Kč
223 Kč
Vzestup Školy dobra a zla - 20%
Bitva mezi dobrem a zlem začíná. Dva bratři. Jeden dobrý. Jeden zlý. Společně hlídají Nekonečný les. Společně vybírají studenty do Školy dobra a zla. Společně je trénují, učí, připravují na jejich osudy. A pak se něco stane. Něco neočekávaného. Něco mocného. Něco, co změní všechny a všechno.
pro děti a mládež
Ukázky

Vzestup Školy dobra a zla

279 Kč
223 Kč
Griša - Světlo a stíny - 20%
(3x)
Alina Starková nikdy v ničem nevynikala, ale teď osud celé země leží v jejích rukách... První díl světového bestselleru! Ravka, kdysi mocná a hrdá země, se otřásá v základech. Pás neprostupné temnoty obývaný krvežíznivými nestvůrami, ji rozdělil na dvě části. Její budoucnost leží v rukou nic netušící dívky…
pro děti a mládež
Ukázky

Griša - Světlo a stíny

249 Kč
199 Kč
Malý princ - kolibří vydání - 20%
(4x)
S Malým princem se v africké poušti setkává opuštěný letec, autor této knížky. Zatímco se pokouší opravit havarovaný stroj, povídají si o všeličem. O tajemství podivuhodné pouti Malého prince, o dobru a zlu, o přátelství a kráse, o pravém štěstí, o odpovědnosti za ty, které máme rádi.
pro děti a mládež
Ukázky

Malý princ - kolibří vydání

99 Kč
79 Kč
Království popela - 20%
(2x)
Aelin riskovala vše, aby zachránila svůj lid a lidi, které miluje. Zaplatila za to strašnou cenu a teď je uvězněna v kovové rakvi a mučena.
pro děti a mládež
Ukázky

Království popela

279 Kč
223 Kč
Dárce - 20%
(8x)
Vize ideální společnosti, pod jejímž povrchem se ale skrývá krutá pravda.
pro děti a mládež
Ukázky

Dárce

168 Kč
134 Kč
Bez citu - 20%
(1x)
Tři přátelé, jejichž cesty svedla náhoda sice unikli rozpojení, děsivé proceduře, která z nich měla učinit zdroje náhradních orgánů pro vyvolené, ale zdaleka nemají vyhráno.
pro děti a mládež
Ukázky

Bez citu

319 Kč
255 Kč
Ďáblův spratek - 20%
Čarodějka Veronika Bachová najde v relikviáři rodového sídla truhlici zabezpečenou ohnivými runami a velmi mocnými kouzly. Zevnitř se ozývají zvuky, jako by tam bylo uvězněno cosi živého.
pro děti a mládež
Ukázky

Ďáblův spratek

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 67 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>