Nejprodávanější Kniha - červen 2023
česká

Těla
(5x)
Matky a dcery. Jejich těla, jejich pouto, jejich rozepře, jejich strachy.
česká

Těla

296 Kč
Vraní oko
(4x)
Pravda není slepá, vina neuletí. Osmý případ Josefa Bergmana. Vyšetřování zavede kriminalistu Josefa Bergmana do chatové osady u řeky na jižní Moravě, kde lišky dávají dobrou noc.
česká
Ukázky

Vraní oko

386 Kč
Bílá Voda
(19x)
Literární událost v limitované edici s ilustracemi Jaromíra 99.
česká
Ukázky

Bílá Voda

899 Kč
United losers
(1x)
V české kotlině se vždycky vědělo, že s humorem jde všechno líp, a to dokonce i když se v mladickém rozmaru necháte chvilku unést silou okamžiku a najednou zjistíte, že vám bude čtyřicet.
česká
Ukázky

United losers

268 Kč
Rozpůlený dům
(12x)
Román o svobodomyslných ženách a pytlácích, kšeftmanech s textilem a spiritistech se odehrává v sudetské vesnici první poloviny 20. století. Je to příběh o tajných láskách, útěcích, křivdách, změnách jmen i příjmení a žabomyších válkách.
česká
Ukázky

Rozpůlený dům

448 Kč
Český bůh
(1x)

Kde se bere český "něcismus"? O naší historii, víře a nevíře. Rozhovor salesiána Zdeňka Jančaříka s historiky Stanislavem Balíkem a Jaroslavem Šebkem poodhaluje skrytá zákoutí českých dějin.

česká
Ukázky

Český bůh

359 Kč
Luna z lůna 3
(1x)
Třetí díl příběhů Luninky je tady a s ním i Pája, Luna, Emma a jejich přátelé. Autorka věří, že díky ,,luninkovské" knižní sérii budou mít rodiče a jejich děti důvod víc společně komunikovat a začnou společně vytvářet to, po čem touží.
česká

Luna z lůna 3

313 Kč
Magorova oáza
Svazkem Magorova oáza se uzavírá vydávání díla Ivana M. Jirouse v nakladatelství Torst. Svazek obsahuje časopisecky publikovaný cyklus Na Oáze, množství drobných textů z let 1997–2011 a též všechny Jirousovy rozhovory z daného období.
česká

Magorova oáza

538 Kč
Pod Kaštanem
Romantická letní komedie o nových začátcích. Příběh o tom, že není vždy všechno tak, jak to na první pohled vypadá a že život s panem Dokonalým je někdy pořádná fuška.
česká
Ukázky

Pod Kaštanem

358 Kč
Portrétoval anglickou královnu
(5x)
Výpravná publikace dlouholetého novináře a zpravodaje České televize v Londýně Bohumila Vostala Portrétoval anglickou královnu představuje fascinující příběh sochaře královské rodiny Franty Bělského, plný odvahy, utrpení a inspirace..
česká
Ukázky

Portrétoval anglickou královnu

538 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>