Nejprodávanější Kniha - červen 2023
sci-fi a fantasy

Společenstvo prstenu (ilustrované vydání) - 6%
(7x)
Mladému hobitovi z jedné ospalé vesnice v Kraji je svěřen¨přetěžký úkol: podniknout nebezpečnou pouť přes celou Středozem až k Puklinám osudu a tam zničit vládnoucí prsten Moci - jedině tak lze zabránit Temnému pánu Sauronovi, aby si podmanil celý svět.
sci-fi a fantasy

Společenstvo prstenu (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
Alea - dívka moře: Vlny času - 11%
Zachrání Alea oceány i lidstvo? Osmý díl dobrodružné ságy.. Alea získala zpět své magické schopnosti a je znovu dívkou moře – má ale velké obavy o Theu.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Alea - dívka moře: Vlny času

359 Kč
319 Kč
Co dělala Abigail v létě - 11%

Je léto roku 2013 a Abigail, sestřenice Petera Granta, neví, co s volným časem. Ti, kdo ji znají, už tuší, že to nevěstí nic dobrého...

sci-fi a fantasy
Ukázky

Co dělala Abigail v létě

268 Kč
238 Kč
Otroci ze Sokora - 11%
Nové dobrodružství začíná pověřením Hala a posádky jeho Volavky, aby sloužili coby námořní hlídka ve vodách spřáteleného Araluenu. Hal, Stig, Thorn a ostatní Volavky vyplouvají na moře s nečekanou novou členkou posádky na palubě.
sci-fi a fantasy

Otroci ze Sokora

359 Kč
319 Kč
Písky Duny - 11%
Poprvé sebrané povídky Briana Herberta a Kevina J. Andersona osvětlují některá záhadná, dosud neprobádaná zákoutí oblíbeného vesmíru Duny, který formoval celou generaci vědecké fantastiky.
sci-fi a fantasy

Písky Duny

296 Kč
263 Kč
Písečníci a probuzení krále - 11%
Po dlouhých sedmadvaceti letech procitá posádka mezihvězdné lodi Poutník z hibernace. Ale kdosi nebo cosi na probuzení ještě čeká…Vraťte se s Tomášem Nebulou a jeho přáteli na palubu akademie Singularity a odhalte další tajemství vesmíru!
sci-fi a fantasy
Ukázky

Písečníci a probuzení krále

537 Kč
478 Kč
Rekrut 244 - 11%
(1x)
Svět blízké budoucnosti trpí změnami klimatu, válkami a nekonečnými uprchlickými vlnami. Za vysokou zdí, která chrání starý kontinent od nebezpečného světa tam venku, se ale žije šťastně a pohodlně.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Rekrut 244

333 Kč
296 Kč
Mycelium I: Jantarové oči
(9x)
Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu. To je prastaré össenské přísloví, které provází celou osmidílnou ságu Mycelium. Jantarové oči jsou její první částí a představí se vám v ní nejen charismatický a ctižádostivý hrdina Lucas Hildebrandt...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mycelium I: Jantarové oči

470 Kč
Konec civilizace - 9%
(3x)
Neveselé podobenství o civilizaci, která se pokusila hrát si na Boha a přetvořit k obrazu svému nejen přírodu, ale i lidskou duši.
sci-fi a fantasy

Konec civilizace

314 Kč
287 Kč
Dvě věže (ilustrované vydání) - 6%
(3x)
Společenstvo Prstenu je rozděleno. Frodo a Sam pokračují ve svém putování podél Velké řeky Anduiny sami - tedy až na tajemnou postavu, která se krade za nimi a sleduje každý jejich krok.
sci-fi a fantasy

Dvě věže (ilustrované vydání)

500 Kč
470 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 396 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 40 > >>