Snažíte se jíst zdravě, ale pak Vás přepadne neodolatelná chuť na něco dobrého? S touto kuchařkou můžete mlsat a zároveň se tím netrápit! Dopřejte si přes 90 lehkých receptů se skvělými tipy, jak péct zdravěji a bez výčitek.
Autorka shromáždila recepty od krkonošských hospodyněk, které nazývá kouzelnicemi, jelikož ze základních potravin jako jsou brambory, mouka, zelí, mléko, vejce, houby, jablka apod. dokázaly zasytit celou rodinu včetně čeledínů.
Jíst a žít bez cukru, lepku a laktózy - zní to jako přiliš „velké sousto"? Přesvědčte se, že vařit zdravě je jednodušší, než se zdá.
Co vás čeká uvnitř kuchařky?
Jak vařit úsporně, skromně a hospodárně? Jak se vyhnout plýtvání a jak využít vše, co je zrovna k mání? Jak nakupovat potraviny, aby všeho bylo akorát? Jak naplánovat smysluplný jídelníček?
Největší český web o vaření přichází s druhou knihou edice Toprecepty.cz, tentokrát věnovanou pouze moučníkům a sladkým jídlům. Společně s miliony čtenářů našeho webu jsme pro Vás vybrali 150 nejoblíbenějších “sladkých” receptů.
Výživa člověka se stala jedním z nejkontroverznějších témat poslední doby. Díky internetu a sociálním sítím, kde má možnost sdílet kdokoliv cokoliv, a to hned, se výživové mýty šíří rychlostí blesku.
Přelomová kniha o shazování váhy od oblíbené autorky „hubnoucích“ bestsellerů a známého sportovce a medailisty z mistrovství Evropy a světa. Publikace obsahuje 90 originálních receptů a 45 jednoduchých cviků.
Pro všechny, kteří by chtěli správně porozumět pálení ovoce, zprostředkovává tato kniha uceleně a srozumitelně základní znalosti o ovocných druzích a přísadách, stejně jako o nezbytné fyzice, chemii a mikrobiologii.