Nejprodávanější tituly v roce 2023
gastronomie

Umění fermentace II.: Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti - Sandor Ellix Katz - 10%
Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food.
gastronomie

Umění fermentace II.

499 Kč
449 Kč
Fit krabičky Ládi Hrušky II: Detox bez stresu a hladovění - Láďa Hruška - 10%
Detox bez trápení a hladovění! To je, oč tu běží... Máte vůči vašemu tělu výčitky? Cítíte, že by potřebovalo očistu, ale slovo detox máte spojený jen s trápením sebe sama a hladověním? Tak na to zapomeňte!
gastronomie

Fit krabičky Ládi Hrušky II

299 Kč
269 Kč
Nejlepší restaurace 2023 oceněné Zlatými lvy -  kol. - 10%
Prestižní gastronomický průvodce Nejlepší restaurace 2023 oceněné Zlatými lvy představuje aktuální výběr nejlepších restaurací v Česku.
gastronomie

Nejlepší restaurace 2023 oceněné Zlatými lvy

690 Kč
621 Kč
Malá diabetická kuchařka - Vladimíra Havlová, Simona Kratochvílová - 10%
Při onemocnění diabetu je velmi důležité vybírat si takové potraviny, které mohou pomoci příznivě ovlivnit glykémii nebo hmotnost.
gastronomie

Malá diabetická kuchařka

229 Kč
206 Kč
Vaříme beze zbytku: Recepty od kořínku až po květ - Kateřina Bičíková - 10%
Osmdesátka úžasných receptů ze zbytků – i beze zbytku!
gastronomie

Vaříme beze zbytku

199 Kč
179 Kč
Maso - Jednoduše & dokonale - Roman Vaněk, Jana Vaňková - 10%
Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO.
gastronomie

Maso - Jednoduše & dokonale

359 Kč
323 Kč
Suroviny pro obor vzdělání cukrář - Ludvík Bláha, Ivana Kopová, František Šrek - 10%
Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků.Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti.Uvádí nové druhy surovin, kypřících prostředků a potravinářských barviv.
gastronomie

Suroviny pro obor vzdělání cukrář

330 Kč
297 Kč
Receptury studených pokrmů -  kolektiv autorů, Jaroslav Runštuk - 10%
Aktuálně vydaný soubor, již na 832 stranách, je doplněn o receptury s využitím především na rautech a cateringových akcích.
gastronomie

Receptury studených pokrmů

495 Kč
446 Kč
Zelenina z jednoho hrnce - Dominika Wójciak - 10%
Příprava zeleniny jednoduše.
gastronomie

Zelenina z jednoho hrnce

499 Kč
449 Kč
Forbes Cooking: Dobré jídlo - bohatý život. - Kateřina Bičíková - Harudová, Kateřina Pechová, Martina Baťhová, Markéta Marešová - 10%
Požitkářská kuchařka Forbes Cooking není jen výčtem receptů, ale předlohou pro sváteční i všední dny, které se díky ní zalesknou bohatstvím chutí a vůní. Projezte se světovými kuchyněmi a nechte se podmanit jejich hojností a dekadencí.
gastronomie

Forbes Cooking

790 Kč
711 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 59 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>