Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
relaxace a cvičení

Fit i bez fitka - 20%
K tomu, abyste se dostali do kondice, nepotřebujete zafuněnou posilovnu. Guru českého běhu Miloš Škorpil pro vás ve spolupráci se svou ženou Danou připravil srozumitelný návod na zlepšení fyzičky a budování síly v domácích podmínkách.
relaxace a cvičení
Ukázky

Fit i bez fitka

299 Kč
239 Kč
Jóga pro lepší spánek - 20%
Naučte se jednoduché jógové techniky - pozice, meditace a dechová cvičení –, abyste mohli vy, i další, které to naučíte, kvalitně spát. Tuto knihu pro vás napsal jeden z nejlepších učitelů jógy na světě, Mark Stephens.
relaxace a cvičení
Ukázky

Jóga pro lepší spánek

249 Kč
199 Kč
Masáž a regenerace ve sportu - 20%
Učebnice Masáž a regenerace ve sportu je určena nejen pro studenty sportovních škol a další zájemce z oblasti sportu, ale je vhodnou a názornou pomůckou i pro širší veřejnost.
relaxace a cvičení
Ukázky

Masáž a regenerace ve sportu

110 Kč
88 Kč
Jóga pro seniory - 20%
(1x)

Udržujte si pružnost a sílu svého těla i ve zralém věku!  Jóga je jedním z nejlepších způsobů, jak si udržet pohybové schopnosti, ohebnost a sílu i ve vyšším věku, je to šetrný a klidný způsob, jak své tělo rozhýbat, a dokonce umí i zlepšit náladu.

relaxace a cvičení
Ukázky

Jóga pro seniory

249 Kč
199 Kč
Štěstí! - 20%
12 a 1 cvičení metody Body2Brain má řadu výhod – fungují okamžitě, můžete je vyzkoušet kdekoli, nebudete potřebovat žádné pomůcky, stačí vám pár minut a hlavně: zasloužíte si je!
relaxace a cvičení
Ukázky

Štěstí!

118 Kč
94 Kč
Lymfatické masáže - 20%
(1x)
Ojedinělá publikace, určená především masérům mimo oblast zdravotnictví, přináší názorně ilustrovaný popis hmatů lymfatické masáže, která je nejlepší terapií lymfatických otoků – lymfedémů
relaxace a cvičení
Ukázky

Lymfatické masáže

186 Kč
149 Kč
Posilování - 20%
Zvýšení síly, budování svalové hmoty, spalování tuku a tvarování postavy. S barevnými ilustracemi, s podrobným popisem provedení a tréninkovými radami se knížka Posilování na anatomických základech určitě stane užitečným pomocníkem.
relaxace a cvičení
Ukázky

Posilování

382 Kč
306 Kč
Já jsem hledal:2.Díl - 20%
(1x)
Tematicky uspořádaný soubor duchovních statí, pojednání a reflexí autora z let 2008 – 2009. O cestě jógy, o mém setkání s Mistrem a obyčejném životě, který se mi stal dharmou...
relaxace a cvičení
Ukázky

Já jsem hledal:2.Díl

90 Kč
72 Kč
Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli - 20%
(2x)
V knize najdete mnoho rychlých meditativních cvičení, od půlminutových až po pětiminutové, které vám pomohou významně omezit pocit stresu, zlepšit vaše zdraví a získat více energie. Tato meditativní cvičení jsou snadno naučitelná a velmi efektivní.
relaxace a cvičení
Ukázky

Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli

220 Kč
176 Kč
Fitness jóga - 20%
Fitness jóga je moderní dynamická forma jógy v současné době velmi populární pro svoji oblibu u široké sportovní veřejnosti.
relaxace a cvičení
Ukázky

Fitness jóga

139 Kč
111 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 66 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>