Nejprodávanější tituly v roce 2023
romantika

Čest nevinné dámy - 20%
(1x)
Jane Newnhamová byla bezesporu neobvyklá mladá dáma. Toho si byl hrabě Ivo Kendall vědom hned, když se probral z bezvědomí.
romantika
Ukázky

Čest nevinné dámy

109 Kč
87 Kč
Hraběnkou na týden - 20%
(1x)
Lady Arabellu Roffeyovou trápí znepokojivé okolnosti smrti jejího mladého manžela. Nerozvážně se pustí do pátrání, při kterém se vydává za hraběnku Westrayovou, manželku lorda Westraye.
romantika
Ukázky

Hraběnkou na týden

109 Kč
87 Kč
Jeho hra - 20%
Strávit zbytek života ve vězení, nebo se odstěhovat? Nad touhle otázkou by Jodi nikdy dřív nepřemýšlela déle než pár vteřin. Pak ale skončila v bytovce, ve které má za souseda JEHO. Dannyho Bradforda.
romantika
Ukázky

Jeho hra

279 Kč
223 Kč
Nevěsta lorda MacKaye - 11%
Annabel žije jako poslušná druhorozená dcera v klášteře. Ve chvíli, kdy má složit řeholní slib, vytrhnou ji z chráněného světa rodiče, aby ji provdali za skotského šlechtice, jemuž byla zaslíbena její sestra.
romantika

Nevěsta lorda MacKaye

251 Kč
223 Kč
Láska s Liamem - 20%
Liam Callaghan je se svým životem spokojený. Má úspěšný byznys i milující rodinu a zdánlivě mu nic nechybí. Pak ho ale pomoc bratrovi zavede k Paige, svobodné matce malé dcerky, a okamžitě mezi nimi přeskočí jiskra.
romantika
Ukázky

Láska s Liamem

239 Kč
191 Kč
Quaid - 11%

Čtenářsky přitažlivý příběh ze současnosti, v němž se střetávají životní postoje atraktivního profesionálního právníka a osobité krajně emancipované ženy.

Každý hrdina má svůj příběh...

romantika

Quaid

314 Kč
279 Kč
Služka - 11%
Třetí kniha Hany Lasicové vypráví příběh nemanželské Anny z Banské Šťiavnice, která odešla jako dvanáctiletá do Vídně, aby tam pracovala jako služka v jedné vysoce postavené rodině.
romantika
Ukázky

Služka

242 Kč
215 Kč
Vzpomínky na něj - 11%
(3x)
enna Rowanová si odseděla pět let ve vězení za tragický omyl. Teď se vrací zpět do města, kde k tomu všemu došlo, a doufá, že se setká se svou malou dcerkou. Ukazuje se však, že mosty, které za sebou tehdy spálila, už není možné obnovit.
romantika

Vzpomínky na něj

359 Kč
319 Kč
Domek v Irsku - 11%
(3x)
Hannah vymění kariéru právničky z Manchesteru za kurz vaření v Irsku.
romantika

Domek v Irsku

359 Kč
319 Kč
Buď táta... nebo nic! - 20%
Ta dívka, jejíž jméno se ani nedozvěděl, ho tenkrát úplně omámila. A potom zklamala. Jenže uplynuly čtyři roky, a Ross zjistil, že tím, kdo se dopustil křivdy… byl on! Jak mohla porodit moje dítě, když já nemůžu být ničí otec?
romantika
Ukázky

Buď táta... nebo nic!

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>