Nejprodávanější tituly v roce 2023
romantika

Kráska a hráč - 20%
(2x)
Bestseller číslo 1 Amazonu i Kindle Store. V této vášnivé romanci od autorky bestsellerů Wall Street Journal Ilsy Madden-Mills se quarterback NFL, který se stal trenérem na malém městě, nechá okouzlit texaskou královnou krásy.
romantika
Ukázky

Kráska a hráč

299 Kč
239 Kč
Pokušení v Barceloně - 20%
Byla milá. Přesně ten typ ženy, kterému se Alejandro vyhýbal jako čert kříži, neboť milé ženy jsou stvořené pro to, aby jim muži jako on ubližovali. Jenže pak za ním Sienna přišla a řekla: „Chci to. S tebou.“
romantika
Ukázky

Pokušení v Barceloně

69 Kč
55 Kč
Pošramocená pověst - 20%
Hrabě Laurence Maxwell na to nebyl pyšný. Svést v zahradách nevinnou dívku, to se mu nepodobalo. Ale jejich vzájemná přitažlivost byla prostě neodolatelná.
romantika
Ukázky

Pošramocená pověst

109 Kč
87 Kč
Princezna a hráč - 11%
Romance na maškarním plese. Rozvážná Francesca Laneová by si nikdy nepomyslela, že jednoho dne zruší svou vlastní svatbu.
romantika

Princezna a hráč

314 Kč
279 Kč
S miliardářem na horách - 20%
(1x)
Merry se návratu domů vždy děsila. Ale když ji nutnost zůstat v práci přes Vánoce odjet nedovolila, rozhodilo ji to.
romantika
Ukázky

S miliardářem na horách

69 Kč
55 Kč
Rozhodně ne on - 11%
Narozeninová oslava s nečekaným koncem. Jediné, co jsem si ke svým třicátým narozeninám přála, byla nezapomenutelná noc… Místo toho jsem se nechala zbouchnout svým šéfem.
romantika

Rozhodně ne on

314 Kč
279 Kč
Vezmeš si můj prsten! - 20%
Střez se hněvu trpělivého muže. A Gage byl trpělivý! Jak moc Eve před lety miloval, tak hodně ji teď nenáviděl. I když… touha pomstít se nemusí být vždy spojená jen s nenávistí!
romantika
Ukázky

Vezmeš si můj prsten!

69 Kč
55 Kč
Sladká Annabelle - 20%
Slečna Annabelle peče ve svém obchodě ty nejproslulejší a nejlepší sušenky v Bathu. Když do jejího obchodu jednoho dne vstoupí mladý námořní kapitán Samuel Delaney, Anna se nerozpakuje dát mu najevo své opovržení nad morálkou takzvaných džentlmenů.
romantika
Ukázky

Sladká Annabelle

109 Kč
87 Kč
Svědek v pokušení - 11%
(1x)
Tahle svatba bude pořádně žhavá… A nejen pro novomanžele. Madison měla pro Chase odjakživa slabost, ale po noci, kterou by nejradši vymazala z paměti, se mu vyhýbá obloukem.
romantika
Ukázky

Svědek v pokušení

269 Kč
239 Kč
Zachráněná čest - 20%
(1x)
Emma Harrisová, dívka z bohaté středostavovské rodiny, rozhodně nesplňuje představy své ambiciózní a despotické matky na pravou dámu: je příliš vysoká a nemotorná, ve společnosti se neumí pohybovat a vhodní nápadníci se nehrnou.
romantika
Ukázky

Zachráněná čest

109 Kč
87 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>