Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
povídky

Veselé Vánoce, Terezko - 20%
(1x)
Tomáš chce dopřát svým dětem a vnoučatům stejně bílé Vánoce, jako bývaly za jeho dětství, a je kvůli tomu schopen čehokoli. Terezka si nepřeje pod stromeček nic než jezdecký kurz, Julinka ještě věří na Ježíška, ale má už své pochybnosti.
povídky
Ukázky

Veselé Vánoce, Terezko

369 Kč
295 Kč
Všechno je definitivní - 20%
(1x)
Soubor čtrnácti temných povídek Stephena Kinga.
povídky
Ukázky

Všechno je definitivní

300 Kč
240 Kč
Když není král - 20%
(1x)

Výbor povídek Když není král se pokouší představit Nguyen Huy Thiepa jako autora, který dokázal vždy znovu překvapit novým námětem nebo i jeho ztvárněním.

povídky
Ukázky

Když není král

198 Kč
158 Kč
Povídky o nelásce - 20%
V nových povídkách se náš nejpopulárnější spisovatel opět vydává do známého hájemství příběhů „o manželství a sexu“, ale jak je pro něj v posledních dílech typické, pohled je to trpký, sebeironický a občas černočerně vtipný. Spisovatelovo alter-ego přichází o manželku, peníze, rodinné zázemí.
povídky
Ukázky

Povídky o nelásce

209 Kč
167 Kč
Místa ve tmě - 20%
(2x)

Pod povrchem všedního dne. Tereza je rozvedená a život si zpestřuje milenci. Klára je ptáček ve zlaté kleci. Eva se obětovala dětem a rodině. Karla si chce pořádně užívat. Alice se snaží nebýt plačka.

povídky
Ukázky

Místa ve tmě

199 Kč
159 Kč
Nevinní - 20%
(1x)
Soubor jedenácti vyprávění o apolitických občanech jejichž lhostejnost byla současně odpovědností za nástup nacismu. Filosoficky laděný román - rozprava o (ne)existenci platónských ideií.
povídky
Ukázky

Nevinní

179 Kč
143 Kč
Beton, kosti a sny - 20%
(1x)
Tento sborník je výběrem toho nejlepšího, co za tu dobu autor napsal. Každá z povídek je sklíčkem pestré mozaiky - jedna vás zamrazí, druhá překvapí a třetí zanechá prchavou lítost. Některé jsou poetické, další napínavé či dobrodružné.
povídky
Ukázky

Beton, kosti a sny

149 Kč
119 Kč
Vážně, nevážně - 20%
Nahoru a dolů, vesele či se smutkem – život je jedna dlouhá, klikatá horská dráha. A Jaromíra Slezáková nám z něj předkládá střípky zážitků, vzpomínek, představ i fantazií. Co si asi myslí telefon o lidech?
povídky
Ukázky

Vážně, nevážně

69 Kč
55 Kč
Tam za velkou louží hejno supů krouží - 20%
(15x)
Kniha povídek patnáctileté autorky Agáty Kestřánkové je zasazena do prostředí Divokého západu. Můžete se těšit se na drsné pistolníky a zkušené lovce, stejně tak jako na vyděšené greenhorníky.
povídky
Ukázky

Tam za velkou louží hejno supů krouží

40 Kč
32 Kč
Povídky - 20%
(5x)
Souborné vydání povídkové tvorby jednoho z nejvýznamnější českých autorů posledního dvacetiletí. Povídky nedávno zesnulého Jana Balabána patří ke klenotům české literatury a to nejen podle kritiky, ale především podle čtenářů.
povídky
Ukázky

Povídky

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 175 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 18 > >>