Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
pro děti a mládež

Tlukot tisíců srdcí - 20%
(2x)
Princezna Annika žije pohodlný život, ale žádný přepych nemůže změnit skutečnost, že svůj osud nemá pod kontrolou. City jejího královského otce ochladly a teď ji nutí, aby vstoupila do manželství bez lásky.
pro děti a mládež
Ukázky

Tlukot tisíců srdcí

319 Kč
255 Kč
Vztek - 20%
Všechno je podivně pokřivené – včetně mě. Vrátila jsem se na Katmerskou akademii, ale pronásledují mě zážitky, na které si pořádně nevzpomínám.
pro děti a mládež
Ukázky

Vztek

389 Kč
311 Kč
Aréna smrti - 20%
(4x)
Jmenuji se Katniss Everdeenová a posílají mne zemřít. V troskách bývalé Severní Ameriky se rozkládá země Panem s nablýskaným hlavním městem Kapitolem a dvanácti okolními kraji. Kapitol jim vládne krutou a tvrdou rukou.
pro děti a mládež
Ukázky

Aréna smrti

279 Kč
223 Kč
Kočičí válečníci (3) - Les plný tajemství - 20%
Klany divokých kočičích válečníků se mísí. V lese je cítit napětí, přátelé se mohou doslova přes noc stát nepřáteli. A některé kočky jsou ochotné zabíjet, aby dostaly, co chtějí! Ohnivous je odhodlán zjistit pravdu o smrti Rudocha, válečníka z Hromového klanu.
pro děti a mládež
Ukázky

Kočičí válečníci (3) - Les plný tajemství

179 Kč
143 Kč
Malý princ - kolibří vydání - 20%
(4x)
S Malým princem se v africké poušti setkává opuštěný letec, autor této knížky. Zatímco se pokouší opravit havarovaný stroj, povídají si o všeličem. O tajemství podivuhodné pouti Malého prince, o dobru a zlu, o přátelství a kráse, o pravém štěstí, o odpovědnosti za ty, které máme rádi.
pro děti a mládež
Ukázky

Malý princ - kolibří vydání

99 Kč
79 Kč
Návrat Temudžajů - 20%
(1x)

Volavky se chystají do boje s válečníky z východních stepí Volavky se znovu vydávají na cestu v tomto osmém napínavém příběhu z dobrodružné série Bratrstvo. Skandie, vlast bratrstva Volavek, je v ohrožení. Temudžajové, nelítostní válečníci z východních stepí, se nikdy nevzdali plánů na její ovládnutí a nyní jsou zpět.

pro děti a mládež
Ukázky

Návrat Temudžajů

279 Kč
223 Kč
Šest vran - 20%
(7x)
Za peníze se dá koupit všechno! Nebo aspoň to platí v Ketterdamu, ve kterém se nikdo nevyzná lépe, než Kaz Brekker, fenomenální podvodník a zloděj. A když se objeví neodolatelná zakázka? Je čas sehnat si pomocníky.
pro děti a mládež
Ukázky

Šest vran

339 Kč
271 Kč
Šťastně až navěky? - 20%
(3x)
Arek nikdy moc nepřemýšlel o tom, co se bude dít, až naplní věštbu, která říká, že je osudem určen jakožto vyvolený, který zachrání království Ere před zlým vládcem.
pro děti a mládež
Ukázky

Šťastně až navěky?

279 Kč
223 Kč
Zlobryně a sirotci - 20%
S dobrem je to tak, že čím víc dáváte, tím víc máte. Je to to nejlepší kouzlo....
pro děti a mládež
Ukázky

Zlobryně a sirotci

278 Kč
222 Kč
Dvůr mlhy a hněvu - 20%
(7x)
Feyre přežila střet s Amaranthou a vrátila se na Jarní dvůr. Avšak ani zde nemá klidu, protože ji neustále pronásledují vzpomínky na to, co musela udělat, aby osvobodila Tamlina i jeho lid. A stejně tak nemůže zapomenout ani na smlouvu s Rhysandem, s kterým má strávit jeden týden v měsíci.
pro děti a mládež
Ukázky

Dvůr mlhy a hněvu

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 399 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 40 > >>