Nejprodávanější e-knihy v roce 2023

Osudné svědectví
(7x)
Detektiv Erika Fosterová se během večerní procházky v okolí svého nového domu v Blackheath ocitá na místě činu. Brutálně zavražděná žena je Vicky Clarkeová, která měla svůj vlastní podcast o skutečných zločinech.
Ukázky

Osudné svědectví

390 Kč
Pomocnice
(6x)

Práce u Winchesterových je moje poslední šance začít s čistým štítem. Jenže se ukáže, že jejich tajemství jsou mnohem nebezpečnější než ta moje… Každý den uklízím jejich krásný dům, vyzvedávám jejich dceru ze školy a vařím pro celou rodinu.

Ukázky

Pomocnice

279 Kč
Made in Korea
(1x)
Co je to Made in Korea? Někomu se vybaví kimčchi, K-pop, tradiční oděv hanbok, hospodářský zázrak na řece Han či severokorejská ideologie čučche.
Ukázky

Made in Korea

190 Kč
Dokonalá lítost
(5x)
Edinburgh ochromily vražedné bombové útoky. Oběti se počítají v desítkách a smrt neušetří ani místní policejní oddělení. Šéfinspektorka Ava Turnerová a inspektor Callanach ale nesmějí dovolit, aby jim utrpěné osobní ztráty zabránily vypátrat pachatele.
Ukázky

Dokonalá lítost

319 Kč
Vítězové
(1x)
Vyvrcholení trilogie z hokejového městečka Medvědín.
Ukázky

Vítězové

449 Kč
Šikmý kostel 2
(17x)
S Barkou, Ludwikem, Julkou a dalšími hrdiny trilogie Šikmý kostel se setkáváme vzápětí poté, co jsme je v závěru prvního dílu opustili.
Ukázky

Šikmý kostel 2

289 Kč
Vinice ve Francii
(2x)
Hattie má zlomené srdce, a tak když se jí naskytne příležitost pracovat na krásném sídle v oblasti Champagne, neváhá ani vteřinu a koupí letenky rychleji, než vyletí zátka z lahve šampaňského.
Ukázky

Vinice ve Francii

382 Kč
Mycelium I: Jantarové oči
(22x)
Mycelium je románová sága, odehrávající se v polovině třetího tisíciletí ve Sluneční soustavě.
Ukázky

Mycelium I: Jantarové oči

198 Kč
Nářek drozda
(2x)
Dávná vražda. Nevysvětllitelné zmizení. A děsivé tajemství, které je spojuje.
Ukázky

Nářek drozda

399 Kč
Shuggie Bain
(6x)
Shuggie Bain je nezapomenutelným příběhem mladého Hugha "Shuggie" Baina, sladkého a osamělého chlapce, který tráví své dětství v 80. letech ve zchátralém veřejném bytě ve skotském Glasgow.
Ukázky

Shuggie Bain

349 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>