Nejprodávanější audioknihy na CD - leden 2024
beletrie

Všecky krásy světa - 11%
Legendární vzpomínky Jaroslava Seiferta Všecky krásy světa jsou nádhernou exkurzí do půlstoletí české poezie. Autor své paměti dokončil v době, kdy byl léta v nemilosti komunistických úřadů.
beletrie

Všecky krásy světa

261 Kč
232 Kč
Dešťová hůl
(6x)
Zbyněk, profesí správce pozemků, se po mnoha letech setkává se svou dávnou láskou, aby jí pomohl se zdánlivě jednoduchým majetkoprávním problémem. Vrací se na venkov, do míst svého dětství a dospívání.
beletrie

Dešťová hůl

224 Kč
Má vzpomínka je bugatti - 11%
Vzpomínky první ženy za volantem, která vítězila v závodech Grand Prix. Eliška Junková dává nahlédnout do historie automobilismu u nás, a líčí, co obnášela příprava automobilového závodníka, vzrušení, krásu i rizika rychlého sportu.
beletrie

Má vzpomínka je bugatti

323 Kč
287 Kč
Marco - 11%
(3x)

Žádné zákoutí není dost temné… Jak se ztratit v ulicích Kodaně, aby vás nenašel nikdo z rodinného klanu ani policie? Patnáctiletý Marco utíká před svým strýcem, který by ho chtěl zmrzačit, aby jako žebrák víc „vydělával“.

beletrie

Marco

296 Kč
263 Kč
Navždy Provence - 11%
(2x)
Druhá část volné trilogie vonící levandulí a chutnající po těch nevybranějších lahůdkách a nejlepším víně. Opět jsme okouzleni vtipným vyprávěním o zdánlivě všedních událostech francouzského venkova, z nichž se rodí umění žít.
beletrie

Navždy Provence

269 Kč
239 Kč
Nesmírný - 11%
(2x)

Oddělení Q znovu v pohotovosti. Šéfa oddělení Q Carla Morcka vyruší při obvyklém ranním šlofíku v práci telefon. Požádá ho o pomoc kolega z Bornholmu, ale Carl odmítne. O několik hodin později za to ponese následky...

beletrie

Nesmírný

323 Kč
287 Kč
Paní jezera - 11%
Had Uroboros se zakousl do vlastního ocasu. Něco končí, něco začíná...
beletrie

Paní jezera

359 Kč
319 Kč
Věž vlašťovky - 11%
(1x)
Čtvrtá část legendární Sapkowského ságy o zaklínači Geraltovi a jeho sudbě – Ciri z Cintry. Poznáváme příběh o tom, jak se z Ciri stal nelítostný zabiják, dívka smrtící ve svém hněvu a neochvějná ve svých rozhodnutích.
beletrie

Věž vlašťovky

359 Kč
319 Kč
Aristokratka na koni - 11%
(4x)
Problémy s modrou krví a rodinným sídlem doslova v Kostce. „Nejchudší zámek v Čechách“ zůstává věrný svému označení, a tak tu hraběcí rodinka ani personál rozhodně nemají ustláno na růžích. Místo davů návštěvníků se na zámku kupí neproplacené.
beletrie

Aristokratka na koni

242 Kč
215 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti - 11%
(13x)
Tajemný ostrov. Opuštěný sirotčinec. Stará sbírka bizarních fotografií. Existuje opravdu podivný sirotčinec pro děti se zvláštními schopnostmi, o němž Jacob jako malý slýchával?
beletrie

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 181 - 190 z 211 položek
<< < 1 .. 17 18 19 20 21 22 > >>