Nejprodávanější e-knihy - leden 2024
Četba bilingvní

Mauglí - 20%
Příběh o Mauglím je zpracován pro začínající čtenáře, kteří si chtějí vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem v angličtině. Úroveň jazyka v publikaci je vhodná pro začátečníky a mírně pokročilé studenty.
Četba bilingvní
Ukázky

Mauglí

179 Kč
143 Kč
Alenka v říši divů (B1/B2) - 20%

Zrcadlový překlad klasického díla v dárkové úpravě Dvojjazyčná anglicko-česká kniha pro mírně pokročilé B1/B2 předkládá zjednodušenou verzi dnes již klasického románu anglického spisovatele a matematika Lewise Carrolla.

Četba bilingvní
Ukázky

Alenka v říši divů (B1/B2)

229 Kč
183 Kč
Romeo a Julie / Romeo and Juliet - 20%
Nejslavnější milostný příběh všech dob. Čtvrté, přepracované vydání.
Četba bilingvní

Romeo a Julie / Romeo and Juliet

158 Kč
126 Kč
Knulp - 20%

Jedna z nejpopulárnějších a nejpůsobivějších drobných próz německého nositele Nobelovy ceny za literaturu vychází v dvojjazyčné, česko-německé podobě. Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a němčinou ve formátu ePub a mobi.

Četba bilingvní
Ukázky

Knulp

188 Kč
150 Kč
Ostrov pokladů A1 - 20%
Na tropickém ostrově hemžícím se piráty bojuje chlapec Jim s piráty. Chtějí, aby jim prozradil, kde leží „samé dukáty“ kapitány Flinta.
Četba bilingvní
Ukázky

Ostrov pokladů A1

179 Kč
143 Kč
Klasické české pohádky: anglicko-české vydání - 20%
Klasické české pohádky v dvojjazyčné úpravě, příběhy, které se po generace předávají dalším pokolením k vám nyní přicházejí v bohatě ilustrované knize, aby potěšily děti i dospělé. Najdeme zde pohádky na motivy Boženy Němcové, Karla Jaromíra Erbena a Václava Říhy.
Četba bilingvní
Ukázky

Klasické české pohádky: anglicko-české vydání

279 Kč
223 Kč
Malý princ A1/A2 - 20%
Nejslavnějším dílem francouzského spisovatele, novináře a pilota Antoine de Saint-Exupéryho je filozofická pohádka Malý princ, kterou napsal roku 1941 v New Yorku. Právě tam byla kniha v roce 1943 také poprvé vydána. Od té doby se dočkala překladů do více než 360 jazyků a je po Bibli druhou nejpřekládanější knihou na světě.
Četba bilingvní
Ukázky

Malý princ A1/A2

189 Kč
151 Kč
Malý princ A1/A2 (AJ-ČJ) - 20%
Příběh o setkání letce, jehož letadlo havarovalo v africké poušti, a malého chlapce z daleké planety je vhodný pro čtenáře všech generací. Pobízí nás k přemýšlení nad otázkami dobra a zla a hledání podstaty přátelství, opravdové krásy a odpovědnosti za ty, které máme rádi.
Četba bilingvní
Ukázky

Malý princ A1/A2 (AJ-ČJ)

179 Kč
143 Kč
Anna Karenina - 20%
(1x)

Nejdramatičtější ruský román upravený pro výuku! Dvojjazyčné zpracování světoznámého románu Lva Nikolajeviče Tolstého se snaží zpřístupnit středně pokročilým studentům ruštiny tragický příběh ženy, která se nebála kvůli lásce vymknout konvencím doby.

Četba bilingvní
Ukázky

Anna Karenina

229 Kč
183 Kč
České pohádky - Czech fairy tales - 20%

Klasické české pohádky v dvojjazyčném vydání Klasické české pohádky, které předávají po věky prarodiče svým vnukům, k vám nyní přicházejí v bohatě ilustrované dvojjazyčné knize, aby potěšily děti i dospělé. V knize najdete deset nejznámějších pohádek na motivy Karla Jaromíra Erbena a Boženy Němcové.

Četba bilingvní
Ukázky

České pohádky - Czech fairy tales

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 17 položek
1 2 > >>