Nejprodávanější knihy - leden 2024
Četba bilingvní

Artušův pád - 11%
(2x)

Dílo, ve kterém autor zpracoval klasickou artušovskou látku. Text k vydání připravil Christopher Tolkien a doplnil ho obsáhlým komentářem, v němž se věnuje básnickým i prozaickým zpracováním artušovské tematiky.

Četba bilingvní
Ukázky

Artušův pád

313 Kč
278 Kč
Básně / Gedichte - 11%
(1x)
Georg Trakl (1887–1914) byl rakouský lyrický básník, jehož díla oplývající bohatou symboličností obrazů tvoří základ rakouské poezie 20. století. Předkládané vydání první básníkovy publikované sbírky Básně (Gedichte) uvádí kromě českého převodu jeho
Četba bilingvní

Básně / Gedichte

599 Kč
533 Kč
Výklad listu svatého Pavla Filipanům - 11%
Tomáš Akvinský nebyl pouze filosof a teolog, ale také vykladač Písma svatého. Jeho komentáře k biblickým knihám tvoří významnou součást jeho díla. Tento svazek přináší první překlad z Tomášových biblických komentářů, a to jeho výklad listu Filipanům.
Četba bilingvní

Výklad listu svatého Pavla Filipanům

216 Kč
192 Kč
Jana Eyrová B1/B2 - 11%
Nejznámější dílo Charlotty Brontëové, román o statečné mladé ženě, které bylo tolik nepřáno osudem a která se přesto dočkala svého štěstí, patří mezi vrcholy anglické literatury.
Četba bilingvní
Ukázky

Jana Eyrová B1/B2

269 Kč
239 Kč
Pollyanna (A1 - A2) - Četba pro začátečníky - 11%
Cheerful, chatty Pollyanna can always find something to be glad about. Even when the newly orphaned girl has to live with her cold and strict aunt Polly, she remains full of hope and brightens up the life of everyone she meets.
Četba bilingvní

Pollyanna (A1 - A2) - Četba pro začátečníky

125 Kč
111 Kč
Dvacet tisíc mil - Dvojjazyčné čtení Č-A - 11%
Dvacet tisíc mil pod mořem (zkrácené dvojjazyčné vydání) převyprávěné moderním jazykem, pro začínající a mírně pokročilé angličtináře. Děj románu začíná roku 1866, kdy se v anglických listech objevila zmínka o jakémsi obrovském mořském netvoru...
Četba bilingvní

Dvacet tisíc mil - Dvojjazyčné čtení Č-A

161 Kč
143 Kč
Evžen Oněgin / Jevgenij Oněgin - 11%
Rusko-české zrcadlové vydání. Román ve verších o marné lásce a zrádném přátelství patří ke klenotům světové literatury.
Četba bilingvní

Evžen Oněgin / Jevgenij Oněgin

323 Kč
287 Kč
Hamlet, dánský princ / Hamlet, the Prince of Denmark - 11%
(1x)
V úvodní studii se Hilský věnuje vzniku a výkladu této slavné tragédie. Následují anglický originál hry a jeho český překlad, které jsou uspořádány na stránkách proti sobě a opatřeny poznámkami pod čarou.
Četba bilingvní

Hamlet, dánský princ / Hamlet, the Prince of Denmark

446 Kč
396 Kč
Hořká hodina - 11%
Z Polkowského básní čiší prazvláštní síla – nevídaná sebejistota básníkova nazírání světa, jež ke čtenáři proniká klidným, avšak sytým hlasem, bez zbytečného halasu a rétorických vzletů, byť ne bez patosu. Vždyť je tu řeč o tragických osudech.
Četba bilingvní

Hořká hodina

331 Kč
294 Kč
Ostrov pokladů - dvojjazyčné čtení Č-A - 11%
Ostrov pokladů (Dvojjazyčné čtení česko-anglické) převyprávěné moderním jazykem, pro začínající a mírně pokročilé angličtináře. Stevenson napsal Ostrov pokladů, když viděl svého synovce malovat vodovkami mapu ostrova. Z
Četba bilingvní

Ostrov pokladů - dvojjazyčné čtení Č-A

161 Kč
143 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 26 položek
1 2 3 > >>