Nejprodávanější audioknihy na CD - leden 2024

Poslední aristokratka
(33x)
Nejlepší humoristická kniha roku 2012 (Cena Miloslava Švandrlíka) líčí příběh emigrantské rodiny Kostků, která v restituci získá zpět své zchátralé rodové sídlo a je nucena se potýkat s nástrahami v různých podobách.

Poslední aristokratka

242 Kč
Volání kukačky
(11x)
Vzrušující detektivní román J. K. Rowlingové, napsaný pod pseudonymem Robert Galbraith.

Volání kukačky

332 Kč
Antonín Dvořák v Americe
Na nahrávce z roku 1989 vypráví spisovatel Zdeněk Mahler nejen o Antonínu Dvořákovi v Americe, ale také o Novosvětské symfonii, o Jeanette Thurberové, o krajanech ve Spillvillu, o závisti a malosti, ...

Antonín Dvořák v Americe

270 Kč
Žítkovské bohyně
(38x)
Vysoko v kopcích Bílých Karpat jsou řídce rozeseta přikrčená stavení. Všude je daleko. Říká se, že právě proto si tam některé ženy dokázaly uchovat vědomosti a intuici, kterou jsme ztratili. Předávaly si ji z generace na generaci řadu století.

Žítkovské bohyně

314 Kč
Koule
(2x)
Hlavní hrdinkou komedie Koule je bývalá slavná atletka, která v rozhlasovém studiu rekapituluje svůj dosavadní život plný komických, trapných ale i bolestných protikladů. Uvedení inscenace v lednu 2011 vyvolalo nebývalý ohlas.

Koule

89 Kč
Kavárna nad Prahou
Vzpomínky na přátele a známé z uplynulého století spojuje hudba Jaroslava Ježka a orchestru Osvobozeného divadla. Čte Lenka Reinerová.

Kavárna nad Prahou

206 Kč
Nejkrásnější české pohádky
Nejkrásnější české pohádky na třech CD.

Nejkrásnější české pohádky

179 Kč
Budulínek
Klasická dětská pohádka v podání Karla Hogera.

Budulínek

89 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 222 položek
<< < 1 .. 20 21 22 23 > >>