Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2024
filosofie

Sofiin svět - 11%
(2x)
Slavný román o dějinách filosofie.
filosofie
Ukázky

Sofiin svět

314 Kč
279 Kč
Tibetská kniha o životě a smrti - 11%
(2x)
Toto fenomenální dílo lze chápat jako úvod do budhistického nazírání duchovní skutečnosti. Seznamuje čtenáře s meditačními technikami, osvětluje fenomény karmy a znovuzrození, radí, jakým způsobem se připravit na cestu ke smrti.
filosofie
Ukázky

Tibetská kniha o životě a smrti

448 Kč
398 Kč
Tichá pošta mezi Bohemií a Buddhou - 11%
Sborník textů, který držíte v ruce, zachycuje pomyslný šepot, jenž už několik staletí šveholí mezi východními tradicemi buddhismu a naslouchajícími českými adresáty.
filosofie

Tichá pošta mezi Bohemií a Buddhou

387 Kč
344 Kč
Ve víru Velkého tance - 11%
Dílo C. S. Lewise zůstává zahaleno tajemstvím. Ačkoliv má stamiliony vděčných čtenářů, jeho způsob myšlení je zvláštní a ojedinělý. Je autorem více než padesáti knih, mezi kterými najdeme sbírky básní, odborná pojednání, soubory esejů a kázání.
filosofie

Ve víru Velkého tance

242 Kč
215 Kč
Základy marxismu II. - 11%
Druhý svazek Základů marxismu nás v dalším výběru z Marxova a Engelsova politického, filozofického a ekonomického díla zavádí hlouběji do studia vědeckého socialismu a kritiky naší současné, kapitalistické společnosti.
filosofie
Ukázky

Základy marxismu II.

153 Kč
136 Kč
Pythagoras a velký útěk čísel - 11%

Jednička, dvojka, trojka a čtyřka utekly a vesmír se ocitl na pokraji chaosu. Pouze Pythagoras může obnovit harmonii světa tím, že číslům odhalí prastaré tajemství...!

filosofie
Ukázky

Pythagoras a velký útěk čísel

233 Kč
207 Kč
Druhá derivace touhy III. - 11%
Třetí kniha trilogie úvah Druhá derivace touhy nadčasově komentuje události, které se během našich životů dotýkaly nás všech.
filosofie

Druhá derivace touhy III.

313 Kč
278 Kč
Theléma Aleistera Crowleyho - 11%
(2x)
Autor v této rozsáhlé knize zevrubně a kriticky pojednává o thelémě, jejích dějinných zdrojích a předlohách, stejně jako o Crowleyho syntetizaci těchto zdrojů.
filosofie

Theléma Aleistera Crowleyho

645 Kč
574 Kč
Abhidhamma a Abhivinaya - 11%
(1x)
Kniha Abhid-hamma-Abhivinaya je završením životního díla ctihodného Áyukusa-la Thery, ve které jsou shrnujícím způsoben podány postupy Abhivi-nayi pro zvládání života podle Buddhovy nauky až k dosažení konečného cíle Nibbány.
filosofie

Abhidhamma a Abhivinaya

225 Kč
200 Kč
Mistr Zhuang. Sebrané spisy - 11%
(1x)
Úplný český překlad textu Spisy Mistra Zhuanga, klasika taoistické filosofie. Jeho rozpravy, dialogy, paraboly a metafory jsou ve svém úhrnu považovány za jednu z největších poem starověké Číny.
filosofie

Mistr Zhuang. Sebrané spisy

422 Kč
375 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 124 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 13 > >>