Nejprodávanější tituly - leden 2024
světová poezie

Mokré suché listí - 11%
Poetické záznamy běžných dnů. Básnická sbírka španělské autorky Isabel Bono se vyznačuje lehkostí a jemností použitých jazykových i stylistických prostředků.
světová poezie
Ukázky

Mokré suché listí

242 Kč
215 Kč
Ústřičkova smutná smrt a jiné příběhy - 11%
(1x)
Kniha pro všechny, kteří mají rádi filmové fantazie Tima Burtona. Soubor 23 básní zavádí čtenáře do tragikomického světa absurdity, chytrého humoru a podivuhodných postaviček trudného vzezření i údělu. Všechny bytosti zpodobňují Burtonovy ilustrace.
světová poezie
Ukázky

Ústřičkova smutná smrt a jiné příběhy

269 Kč
239 Kč
Bubásně - 11%
Výbor Bubásně z díla německého básníka Christiana Morgensterna vznikl ve spolupráci překladatelů Jany Pokojové a Jana Januly a ilustrátorky Karoliny Žitné.
světová poezie

Bubásně

224 Kč
199 Kč
Dopisy k narozeninám - 11%
(1x)

Dopisy k narozeninám Teda Hughese jsou adresovány (až na dvě výjimky) Sylvii Plathové, americké básnířce, s níž ho pojilo nejen sedmileté manželství, ale také dcera Frieda a syn Nicholas.

světová poezie
Ukázky

Dopisy k narozeninám

241 Kč
214 Kč
Krkavec / The Raven - 11%
Poeova slavná báseň „The Raven“ znovu vychází v překladu Tomáše Jacka (druhé vydání).
světová poezie

Krkavec / The Raven

315 Kč
280 Kč
Plamen - 11%
Sbírka písňových textů, básní a deníkových záznamů Leonarda Cohena nazvaná Plamen sice vyšla až po autorově smrti, na jejím uspořádání se však velký kanadský písničkář a básník výrazně podílel.
světová poezie
Ukázky

Plamen

313 Kč
278 Kč
Poezie M. J.Lermontova a A. S. Puškina - 11%
Z komentáře Emauela Frynty k původnímu LP albu "Poezie M.J.Lermontova a A. S. Puškina" vydanému v Supraphonu v roce 1964 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně.
světová poezie
Ukázky

Poezie M. J.Lermontova a A. S. Puškina

62 Kč
55 Kč
Texty I - 11%
První díl textů francouzského básníka, dramatika, teoretika a herce, jehož dílo vyrostlo z meziválečné avantgardy a mělo silný vliv na moderní myšlení o divadle i na pochopení autenticity v literární tvorbě.
světová poezie

Texty I

267 Kč
238 Kč
Zimní palác - 11%
(2x)
Nejvýznamnější finský modernista nenapovídá, nenaznačuje, ale bez servítek předkládá čtenářům na stříbrném podnose shluky hlásek, myšlenek a obrazů.
světová poezie

Zimní palác

179 Kč
159 Kč
Jiné jméno pro domov - 58%
Představte si, že žijete docela normální život, máte staršího bratra, kterého obdivujete, bezva kamarádku, prima rodiče. Chodíte do školy, koukáte na americké filmy, rádi zpíváte a sníte o tom, že z vás jednou bude slavná herečka.
světová poezie

Jiné jméno pro domov

238 Kč
99 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 62 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>