Nejprodávanější audioknihy - leden 2024
beletrie

Honzlová - 11%
(2x)
Padesátá léta v Československu byla dobou děsivého komunistického teroru, který znejistil mezilidské vztahy. Mnohdy nebylo vůbec jasné, komu lze a komu nelze věřit. Tuto chorobnou atmosféru způsobem zachytila Zdena Salivarová ve svém románu.
beletrie

Honzlová

341 Kč
303 Kč
Karel IV. a koruna římských králů - Vzkříšené srdce Evropy - 11%
Karel Lucemburský se jako nový panovník navrací z vítězného tažení proti Ludvíku IV. Bavorovi, kterým si upevnil postavení římsko-německého krále.
beletrie

Karel IV. a koruna římských králů - Vzkříšené srdce Evropy

269 Kč
239 Kč
Katova vinice - 11%
Závěrečný díl trilogie Kronika katů Mydlářů. Jan Mydlář předává svou živnost synovi Ondřejovi a touží po jediné věci – uchránit svou vnučku před opovržením, které dopadá i na potomky katů.
beletrie

Katova vinice

359 Kč
319 Kč
Návod k použití železnice - 20%
(2x)
Osobitě poetický průvodce pro všechny železniční lidi…
Nevšední autobiografie, milostný dopis adresovaný železnici a taky průvodce evropskými dějinami zahalenými dýmem. Kniha se štemplem německého bestselleru slibuje prvotřídní jízdu!
beletrie
Ukázky

Návod k použití železnice

377 Kč
302 Kč
Nedokončený portrét - 11%
Psychologický román z roku 1934 je jednou ze šesti takto laděných próz, které slavná královna detektivek publikovala pod pseudonymem Mary Westmacott.
beletrie

Nedokončený portrét

296 Kč
263 Kč
Pláňata - 11%
(4x)
Pavlína vyrůstá v domácnosti, kde to každý myslí dobře, a přesto se všichni dennodenně hádají. Otec nesnese matčiny nářky, ona v něm vidí opilce, prarodiče vědí všechno nejlíp, ségra má svůj svět.
beletrie

Pláňata

350 Kč
311 Kč
Počkej na moře - 11%
(4x)
Román o lásce dvou mužů – studenta a profesora – v šedesátých letech minulého století na britském ostrově Wight.
beletrie

Počkej na moře

403 Kč
358 Kč
Římská jízda - 11%
Král Karel IV. touží změnit svět, k tomu ale potřebuje korunu římského císaře. Boj o moc se ovšem nevede pouze mečem a schopný panovník musí umět válčit i na diplomatickém poli.
beletrie

Římská jízda

269 Kč
239 Kč
Šťastné a hrůzostrašné - 11%
Vánoční čas, kdy temnota uchvacuje největší část dne a srdci všech smrtelníků prostupuje zvláštní směs veselí i neklidného očekávání, je dobou jako stvořenou pro vypravování tajuplných a strašidelných příběhů.
beletrie

Šťastné a hrůzostrašné

269 Kč
239 Kč
Závěj - 11%
(1x)
Temný katastrofický horor od celosvětově oblíbené mistryně mrazivých příběhů. Tři obyčejní lidé čelí děsivé skutečnosti a riskují vše, aby dostali šanci na záchranu… a vykoupení. Hannah se probouzí v havarovaném autobusu uvězněném vánicí.
beletrie

Závěj

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 652 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 66 > >>