Nejprodávanější e-knihy - leden 2024
povídky

Někdo to s holkama umí - 20%
(1x)
Když autor čítával své povídky při svých koncertech, bavili se diváci všeho věku. Zaujmou příběhy i dnešního čtenáře? Humoristické povídky prostupuje jediné téma — erotika dospívání — v mnoha podobách a situacích.
povídky
Ukázky

Někdo to s holkama umí

203 Kč
162 Kč
Četnické čtyřlístky - 20%
Tucet čtveřic tématicky příbuzných povídek ze života četnictva.
povídky
Ukázky

Četnické čtyřlístky

99 Kč
79 Kč
Četnické historky - 20%
Autorova dvanáctá kniha obsahuje kopu, tj. šedesát krátkých historek, které se staly při výkonu náročné četnické služby po celou dobu existence četnictva v období let 1850 až 1945 na našem území.
povídky
Ukázky

Četnické historky

99 Kč
79 Kč
Povídky - 20%
(1x)
Soubor třinácti povídek představuje básníka, prozaika, esejistu a překladatele Jana Zábranu (1931-1984) jako mimořádného autora povídek.
povídky
Ukázky

Povídky

238 Kč
190 Kč
Ve jménu zákona - 20%
Slova: "ve jménu zákona" v jazyce v místě obvyklém užíval četník, kdykoliv ve službě proti někomu zakročoval. Kniha o pronásledování pachatelů dnes již zapomenutých zločinů, přečinů, ...
povídky
Ukázky

Ve jménu zákona

99 Kč
79 Kč
Veselé příhody z pátrací služby - 20%
Kriminální příběhy, které se skutečně odehrály a byly vyřešeny četnickým sborem. Autor je duchovním otcem a současně poradcem úspěšného seriálu Četnické humoresky.
povídky
Ukázky

Veselé příhody z pátrací služby

89 Kč
71 Kč
A jestli neumřel… - 20%
(1x)
Ústředním tématem knihy je odchod z našeho světa (čímž není nutně myšlena smrt), ale tentokrát autor upřel pozornost spíše na nás, „obyčejné“ smrtelníky. Opouštění (stačí přidat jediné písmenko, a změní se v odpouštění), smíření, ale také humor.
povídky
Ukázky

A jestli neumřel…

99 Kč
79 Kč
Osud je černý jezdec - 20%
George Eliotová patří spolu s Jane Austenovou a sestrami Brontëovými k nejčtenějším a nejuznávanějším anglickým autorkám své doby. Přesvědčí Vás o tom i v povídkách, z nichž dvě si nyní můžete přečíst.
povídky
Ukázky

Osud je černý jezdec

135 Kč
108 Kč
Svědectví inspektora Toufara a jiné povídky - 20%
(2x)
Miloň Čepelka, umělec mnoha forem psaného, mluveného i zpívaného slova, opět překvapil! Tentokrát k nám přichází coby autor oktetu mistrných hororů.
povídky
Ukázky

Svědectví inspektora Toufara a jiné povídky

140 Kč
112 Kč
Kacířské nápady - 20%
(2x)
Kniha vědecko-fantasticko-heretických povídek Kacířské nápady o mimozemšťanském pinožení a vyzpytatelnosti lidského osudu. O dramatické ztvárnění Kacířských nápadů se v současné době stará Krutodivadlo Kachny!
povídky
Ukázky

Kacířské nápady

89 Kč
71 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 54 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>