Nejprodávanější tituly - leden 2024
dům a zahrada

Agility - Od první překážky k velkému parkuru - 11%
Cílený skok přes překážku, průběh tunelem a vzápětí v rychlém tempu slalom mezi tyčkami – tak vypadá agility. Viviane Theby a Michaela Hares vám ukáží, jak nacvičovat jednotlivé překážky..
dům a zahrada

Agility - Od první překážky k velkému parkuru

224 Kč
199 Kč
Jak vybrat rodinný dům - 20%
Zkušený projektant a poradce vás provede základními otázkami při rozhodování o koupi rodinného domu. Napoví podle čeho vybírat a naučí vás odhalit skryté nástrahy v nabídkách realitních kanceláří.
dům a zahrada
Ukázky

Jak vybrat rodinný dům

254 Kč
203 Kč
Nezdolný zahradník - 11%
V době nejistého počasí a společenské nestability prudce stoupá zájem lidí o pěstování vlastních potravin.
dům a zahrada

Nezdolný zahradník

358 Kč
318 Kč
Neznám druhé takové zvíře, jako je pes - 11%
RNDr. František Šusta, PhD. pracoval deset let jako profesionální trenér zvířat v zoo a získal i řadu mezinárodních ocenění. Poté, co se krom exotů začal věnovat i psům, užasl nad oddaností a tolerancí, kterou projevují ve vztahu ke svým páníčkům.
dům a zahrada

Neznám druhé takové zvíře, jako je pes

269 Kč
239 Kč
Co nám říká kočka? - Kočičí řeč pro dvounožce - 11%
Jak se snadno naučit „kočičí“ řeči! Naše sametové tlapky mají k vyjadřování spoustu možností. Vedle předení, mňoukání a prskání využívají i svou rozmanitou tělesnou řeč, když nám chtějí něco sdělit. Odhalte tajemství kočičí řeči..
dům a zahrada

Co nám říká kočka? - Kočičí řeč pro dvounožce

143 Kč
127 Kč
Pastva pro včely - 11%
Zdravá včelstva a dobré, vysoce cenné výnosy medu, jsou cílem každého včelaře. Nejdůležitějšími předpoklady pro to jsou: nabídka nektaru, medovice a pylu nepřetržitě od časného jara do pozdního podzimu.
dům a zahrada

Pastva pro včely

341 Kč
303 Kč
Křeček - 11%
Chov křečka s citem a porozuměním. Odborník na chov křečků Otto von Frisch vysvětluje, jak správně chovat křečka, aby zůstal zdravý a přítulný.
dům a zahrada

Křeček

116 Kč
103 Kč
Květiny pro každou zahradu - 11%
Lze si vůbec představit zahradu bez květin? Asi jen stěží, vždyť přinášejí do prostoru kolem nás pestrost, proměnlivost a především barevnost. A přece jen se kvetoucí květinové záhony objevují v zahradách méně, než by se čekalo.
dům a zahrada

Květiny pro každou zahradu

386 Kč
343 Kč
Nápady do zahrady - 20%
Vyzkoušejte si jednoduché postupy na výrobu pergoly, dětské houpačky, zahradního stolu nebo jen krmítka a budky pro ptáky. Návody jsou jednoduché a zdokumentované na fotografiích krok za krokem. Při troše zručnosti je zvládne opravdu každý.
dům a zahrada
Ukázky

Nápady do zahrady

161 Kč
129 Kč
Kachlové sporáky nejen s teplovodním výměníkem - 20%
Autor, který má za sebou dlouholetou praxi se stavbami kamen, popisuje krok za krokem postup prací u běžného kachlového sporáku i zmíněného sporáku s teplovodním výměníkem.
dům a zahrada
Ukázky

Kachlové sporáky nejen s teplovodním výměníkem

237 Kč
190 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 95 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>