Nejprodávanější tituly - leden 2024
dům a zahrada

Rekonstrukce elektroinstalace - 20%
Publikace řeší jednotlivé postupy a prvky, které je při práci nutné použít zejména z hlediska stavby a rekonstrukce. Zahrnuje mimo jiné základní pokyny pro kladení vedení a montáž přístrojů.
dům a zahrada
Ukázky

Rekonstrukce elektroinstalace

144 Kč
115 Kč
Připravujeme zahradu na jaro a léto - 20%
S blížícím se koncem zimy začíná majitel zahrady přemýšlet, co ve své zahradě vylepšit, odkud začít, aby byl v létě se svým dílem spokojen.
dům a zahrada
Ukázky

Připravujeme zahradu na jaro a léto

135 Kč
108 Kč
Psi - 11%
Kniha představuje téměř 200 plemen psů. Poskytuje základní informace o jejich velikosti, hmotnosti, zbarvení, o charakterových vlastnostech a možnostech využití, o historii chovu.
dům a zahrada

Psi

251 Kč
223 Kč
Zakládáme a udržujeme ekozahradu - 20%
Přírodní zahrady korespondují se současným zvyšujícím se zájmem o udržitelný způsob života. Snahou autora je ukázat, že zahrada není jenom bojištěm, kde se utkáváme se škůdci a plevelem.
dům a zahrada
Ukázky

Zakládáme a udržujeme ekozahradu

144 Kč
115 Kč
Kamenné zídky v zahradách - 20%
V této knize je uvedeno, jak lze i s jednoduchými nástroji a s nízkou spotřebou materiálu vytvořit z estetického hlediska velice pohlednou a trvanlivou suchou zídku.
dům a zahrada
Ukázky

Kamenné zídky v zahradách

186 Kč
149 Kč
Netradiční plodiny pro diabetiky - 20%
Jakon, topinambur a stevie jsou u nás méně známé plodiny. Je to určitě škoda, protože je prokázáno, že jsou vhodnou potravinou pro diabetiky, a těch u nás každým rokem přibývá. Zajímavé jsou ale také pro ty z nás, kdo dbají na správnou výživu.
dům a zahrada
Ukázky

Netradiční plodiny pro diabetiky

118 Kč
94 Kč
Pěstujeme hrušně a kdouloně - 20%
Kniha tematicky zaměřená pouze na problematiku hrušní a kdouloní vychází u nás poprvé od roku 1967. Tato jedinečná publikace seznamuje čtenáře s druhy a odrůdami nejen klasických evropských hrušní a kdouloní, ale i asijských, tzv. nashi.
dům a zahrada
Ukázky

Pěstujeme hrušně a kdouloně

118 Kč
94 Kč
Výcvik psů loveckých plemen - 11%
Autor zastává názor, že drilování loveckého psa na oploceném cvičišti nikam nevede, neboť je mu zapotřebí právě lovecké výchovy, s jejíž pomocí jej lze nejsnáze dovést k poslušnosti a ovladatelnosti.
dům a zahrada

Výcvik psů loveckých plemen

314 Kč
279 Kč
Kompletní návod k vytvoření Ekozahrady a rodového statku - 11%
(5x)
Objevte s námi EKOZAHRADU – nový pohled na zahradničení a pěstitelství – a vytvořte si pro sebe a svou rodinu svůj vlastní ráj.
dům a zahrada
Ukázky

Kompletní návod k vytvoření Ekozahrady a rodového statku

629 Kč
559 Kč
Rychlení cibulovin, hlíznatých květin a dřevin - 20%
Kvetoucí rostliny lákají svou krásou každého a může-li si je sám napěstovat a přivést k rozkvětu, je jeho radost i zážitek ještě silnější. A přitom je to tak jednoduché!
dům a zahrada
Ukázky

Rychlení cibulovin, hlíznatých květin a dřevin

127 Kč
102 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 95 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>