Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2024
gastronomie

Evoluce českého jídla - Christian Szabo
(1x)

Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá!

gastronomie
Ukázky

Evoluce českého jídla

248 Kč
Latte bez mlíka: Neuvěřitelné hlášky ze světa (nejen) gastronomie - Kristýna P.
(1x)
Psal se rok 2018, byl prosinec. Na bar přišla paní a zcela vážně si objednala latte bez mlíka s sebou. Tehdy jsme u baru byli tři a všichni jsme otevřeli pusy dokořán. Ale náš zákazník, náš pán.
gastronomie
Ukázky

Latte bez mlíka

249 Kč
Superpotraviny: Sousto za soustem ke zdraví - Kristýna Malinowská
Odhalte taje superpotravin společně s nutriční specialistkou, objevte jejich blahodárné účinky a zjistěte, jak je vhodně zařadit do svého každodenního jídelníčku.
gastronomie
Ukázky

Superpotraviny

254 Kč
Téměř zapomenuté recepty 2 - Michaela Smolová
Úspěšné téměř zapomenuté recepty znovu v podání sběratelky starých recepisů Michaely Smolové.
gastronomie
Ukázky

Téměř zapomenuté recepty 2

382 Kč
Umění fermentace I.: Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery - Sandor Ellix Katz
(1x)
Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food.
gastronomie
Ukázky

Umění fermentace I.

424 Kč