Nejprodávanější tituly - únor 2024

Dostihová vražda
Další detektivka ze série Vraždy v Somersetu s policejním detektivem v důchodu a majitelem venkovské hospody Adamem Hennessym.

Dostihová vražda

288 Kč
Faktor Omega
(1x)

Vatikán nikdy nezapomíná. Akční thriller balancující na ostří skutečné historie. Co skrývá Gentský oltář a proč byl tolikrát v historii ukraden či poničen?

Ukázky

Faktor Omega

404 Kč
Hon na krtka KGB ve vedení CIA
Investigativní příběh o honu na krtka KGB zahrabaného v nejvyšších patrech CIA.

Hon na krtka KGB ve vedení CIA

359 Kč
Kniha krve
Kniha, která otřese vašimi předsudky a jistotami — kniha, která vás vyvede z míry.

Kniha krve

404 Kč
Kukačka
(1x)
Staré hříchy vrhají dlouhé stíny. Jedenáctý případ Patricka Hedströma a Eriky Falckové.

Kukačka

404 Kč
Kvalitativní výzkum
(1x)
Příručka, jejíž přepracované a aktualizované vydání přinášíme, se již stala standardní učebnicí těchto metod u nás. Ukazuje, z jakých zdrojů metody kvalitativního výzkumu vycházejí, a představuje hlavní výzkumné plány užívané v této oblasti.

Kvalitativní výzkum

629 Kč
Nultá hodina
(1x)
"Když se ručičky na hodinách života zastaví, je třeba posunout je vpřed. Hedvika se vrací do poválečného Československa po sedmi letech, které prožila v Londýně a ve vojenské službě v Africe.
Ukázky

Nultá hodina

359 Kč
O zkáze Británie
Gildas (či Gilda, kol. 500–570) byl britonský klerik. Učenost a literární styl mu vysloužily přídomek Sapiens (Moudrý). Jeho spis v latinském originále známý pod názvem De excidio et conquestu Britanniae (O zkáze a dobytí Británie).
Ukázky

O zkáze Británie

322 Kč
Příběhy kacířství
Když se vojevůdce Horus vzbouřil proti Císaři, vypukla občanská válka, která téměř zničila Impérium. V celé galaxii zuří boje, když se někteří Astrates postavili proti svým bratrům ve zbrani. Jediným vítězem této vleklé války je smrt...

Příběhy kacířství

341 Kč
Přitažlivost pádu
Micheál Burns žije sám v domku poblíž strmých útesů na ostrohu Kerry Head, kde vyrostl. To idylické místo nad zátokou na malebném pobřeží irského jihozápadu má svou temnou stránku: útesy odedávna lákaly sebevrahy.

Přitažlivost pádu

386 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 1000 položek
<< < 1 .. 21 22 23 24 25 .. 100 > >>