Nejprodávanější audioknihy - únor 2024

Ostrov
(1x)
Mia se vrátila na ostrov Hitra s úmyslem udělat za svojí policejní kariérou tlustou čáru. Jedenáctiletá Sofie ji však přemluví, aby se pokusila vyřešit záhadné zmizení jejího kamaráda.

Ostrov

404 Kč
Zimní hrob

Jaké mrazivé tajemství se vrah snažil uložit jednou provždy k ledu? V roce 2051 čelí naše planeta hrůzostrašným následkům klimatické katastrofy.

Zimní hrob

341 Kč
Božský imperátor Duny

Když budeš poslouchat, koření tě nemine! Největší dravec, jakého kdy svět poznal, a zároveň nejosamělejší tvor v celém vesmíru nese jméno Leto Atreides II. a už po celá milénia vládne pevnou rukou multigalaktickému Impériu.

Božský imperátor Duny

422 Kč
Dech
(1x)
Na základě tisíciletých lékařských textů a nedávných špičkových studií v pulmonologii, psychologii, biochemii a fyziologii člověka kniha Dech konfrontuje naši znalost toho, co víme o své nejzákladnější biologické funkci. Dechu.
Ukázky

Dech

399 Kč
Brána Irkally
Druhá kniha série Dobrodružství kapitána Báthoryho o protitureckých válkách v Uhersku, Sedmihradsku, Chorvatsku a Středomoří v letech 1660 - 1664.
Ukázky

Brána Irkally

448 Kč
Král v nesnázích
Detektivní příběh z prostředí nejstarší stolní hry.
Sedmdesátá léta dvacátého století. Bulharské Slunečné pobřeží hostí mezinárodní šachový turnaj. Mezi velké favority patří i český zástupce Michal Talián. Ten je však nalezen mrtev.

Král v nesnázích

269 Kč
Nultá hodina
(1x)
Hedvika se vrací do poválečného Československa po sedmi letech, které prožila v Londýně a ve vojenské službě v Africe.

Nultá hodina

359 Kč
Smrt má v ruce skalpel
Kriminální případy, které se skutečně staly. Ústředními postavami jsou lékaři, kteří za jistých okolností mohou spáchat dokonalou vraždu.
Ukázky

Smrt má v ruce skalpel

298 Kč
Zlodějka příběhů
(3x)
Šéfka televizního scenáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost – lidé ji buď milují, nebo nenávidí.

Zlodějka příběhů

359 Kč
Gilgameš
Slavný Epos o Gilgamešovi převyprávěl Vojtěch Zamarovský s respektem k úchvatným básnickým obrazům, dramatickým scénám a síle myšlenek.
Ukázky

Gilgameš

288 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 730 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 73 > >>