Nejprodávanější Kniha - únor 2024
kuchařky

BBQ - Steaky a burgery - 11%

Jednoduše geniální… takové jsou dobroty, které připravuje Oliver Sievers. Spolu se svým týmem získal tento úspěšný autor receptů několik mezinár

kuchařky

BBQ - Steaky a burgery

359 Kč
319 Kč
Besky. Pečeme nebesky - 11%
Pečeme nebesky je má druhá vysněná kniha, která reprezentuje to, co miluji ze všeho nejvíc ¦ sladké. Ať jste začátečník, nebo znalec, shodneme se asi všichni na jednom. Každý máme rád pocit, když to prostě vyjde.
kuchařky

Besky. Pečeme nebesky

503 Kč
447 Kč
Bezezbytková dieta při onemocnění střev - 11%
(2x)
Autoři (lékař i nutriční sestra) jsou pracovníci IKEMu. Dietní kuchařka je určená nemocným po akutních průjmových stavech a při chronických průjmových onemocněních, pokud nevyžadují ještě jiná zvláštní dietní opatření, při syndromu dráždivého tlustého střeva v období průjmů, u ulcerosní kolitidy a Crohnovy nemoci, po resekci střev a z počátku zavedení vývodu z tenkého i tlustého střeva (nejčastěji jeden měsíc, neurčí-li lékař jinak).
kuchařky
Ukázky

Bezezbytková dieta při onemocnění střev

206 Kč
183 Kč
Bible vína - Mistrovský průvodce vínem - 11%
(2x)
Světový bestseller se speciální kapitolou věnovanou moravským a českým vínům.
kuchařky

Bible vína - Mistrovský průvodce vínem

621 Kč
552 Kč
Bude dneska buchta? - 11%
(1x)
Generacemi prověřené recepty pro zkušené i začínající kuchaře. Pamatujete, jak chutnala buchta od babičky?
kuchařky
Ukázky

Bude dneska buchta?

314 Kč
279 Kč
Čas na pečení 2 - 2%
Pokud máte rádi pořady Peče celá země nebo Buchty po ránu, jsou už pro vás herečka Tereza Bebarová a cukrář Josef Maršálek staří známí. Společně vydali kuchařku Čas na pečení! a po velkém úspěchu se vám do ruky dostává její druhý díl.
kuchařky

Čas na pečení 2

649 Kč
636 Kč
Indická kuchyně pro každého - 11%
Kniha Indická kuchyně pro všechny je čerstvá, plná chuti, koření, zeleniny a zdravých bílkovin a představuje 100 receptů na kari, luštěninové dhaly a další indické klasiky, které si můžete připravit a vychutnat doma.
kuchařky

Indická kuchyně pro každého

449 Kč
399 Kč
Jak vaříme u Matěje - 11%
První kuchařka šéfkuchaře Jana Punčocháře s recepty jeho restaurace U Matěje, kterou najdete v malebném místě mezi vysokými kaštany na pražské Hanspaulce.
kuchařky

Jak vaříme u Matěje

629 Kč
559 Kč
Kitchenette - O svobodě - 11%
Po dlouhých osmi letech od první kuchařky vydává Markéta Pavleje svou druhou knihu receptů: Kitchenette - O svobodě a předkládá tak velmi osobní pozvánku do své kuchyně i života jako takového.
kuchařky

Kitchenette - O svobodě

621 Kč
552 Kč
Klasická italská kuchyně - 11%
(1x)
Po třiceti letech vychází druhé české vydání této legendární kuchařky. Nejen u nás, ale po celém světě je tato kniha nazývána biblí italské kuchyně. Vznikla aktualizací starých osvědčených postupů a chutí.
kuchařky

Klasická italská kuchyně

629 Kč
559 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 111 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 12 > >>