Nejprodávanější tituly - únor 2024
osobní rozvoj

Svobodná vůle - 20%
(2x)
Existence svobodné vůle je natolik přesvědčivá iluze, že lidé jednoduše odmítají uvěřit, že by tomu mohlo být jinak. Sam Harris ve své knize kombinuje poznatky neurovědy a psychologie, aby tuto iluzi s konečnou platností odmítl.
osobní rozvoj
Ukázky

Svobodná vůle

64 Kč
51 Kč
Karmou to není - 11%

Karmou to není je kniha vyzývající k převzetí odpovědnosti za všechny události v našich životech, výzvou k osobní přeměně. Karma není mrcha. Myšlenka plné odpovědnosti se může zdát děsivá, ale jejím přijetím otevíráme bránu obrovské svobodě.

osobní rozvoj

Karmou to není

225 Kč
200 Kč
Muži jsou vinni? - 11%
Žena a muž jsou jiný živočišný druh, říká s nadsázkou Radkin Honzák.
osobní rozvoj
Ukázky

Muži jsou vinni?

359 Kč
319 Kč
Uzdrav sám sebe - 20%
Dr. LePera nabízí čtenářům podporu a nástroje, které jim umožní osvobodit se od destruktivního chování, získat zpět rovnováhu a vědomí, jak ovládat svůj život a navždy změnit způsob, jakým přistupujeme k duševní pohodě a péči o sebe.
osobní rozvoj
Ukázky

Uzdrav sám sebe

319 Kč
255 Kč
Duševní stabilita na kurzu - 20%
Příručka zabývající se otázkou duševní nepohody, případně nemoci, u účastníků či instruktorů na vzdělávacích (osobnostně rozvojových) kurzech.
osobní rozvoj
Ukázky

Duševní stabilita na kurzu

70 Kč
56 Kč
Mozaika duše - 11%
(1x)
Duševní zdraví a kvalitní vztahy podle známého terapeuta.
osobní rozvoj
Ukázky

Mozaika duše

359 Kč
319 Kč
Mystický léčitel: Mozek a jeho zdraví - 11%
První ze dvou přelomových knih Anthonyho Williama o našem nejsložitějším orgánu – MOZKU – se do hloubky zabývá tím, proč lidé na celém světě trpí poruchami duševního zdraví a nejrůznějšími symptomy a stavy souvisejícími se špatně fungujícím mozkem.
osobní rozvoj

Mystický léčitel: Mozek a jeho zdraví

629 Kč
559 Kč
Smyslově-morální účinek barev - 11%
Tato knížka chce čtenářům přiblížit část Goetheho Nauky o barvách a zdůraznit zejména objektivní účinek barev na citový život. Goethovy podněty mohu najít nové využití nejen v současné umělecké tvorbě a pedagogice, ale také v terapii psychických poruch.
osobní rozvoj

Smyslově-morální účinek barev

234 Kč
208 Kč
Multiorgasmický muž - 11%
Naučte se oddělit orgasmus a ejakulaci! Radujte se z vyšší vitality a dožijte se vyššího věku! Prožívejte ihned opakované orgasmy! V Čechách dávno doprodaný světový bestseller nyní znovu dostupný v revidovaném vydání.
osobní rozvoj

Multiorgasmický muž

297 Kč
264 Kč
Mýty o stvoření - 11%
(1x)
Mýty o stvoření je možno považovat za nejdůležitější ze všech mytologických vyprávění, neboť tyto motivy se dotýkají základních otázek a problémů lidského života a dávají odpověď na nejdůležitější otázky lidské existence.
osobní rozvoj

Mýty o stvoření

448 Kč
398 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 491 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 50 > >>