Nejprodávanější audioknihy na CD - únor 2024

Karel IV. a koruna římských králů - Vzkříšené srdce Evropy
Karel Lucemburský se jako nový panovník navrací z vítězného tažení proti Ludvíku IV. Bavorovi, kterým si upevnil postavení římsko-německého krále.

Karel IV. a koruna římských králů - Vzkříšené srdce Evropy

269 Kč
Katova vinice
Závěrečný díl trilogie Kronika katů Mydlářů. Jan Mydlář předává svou živnost synovi Ondřejovi a touží po jediné věci – uchránit svou vnučku před opovržením, které dopadá i na potomky katů.

Katova vinice

359 Kč
Korespondence V + W
Více než třicet let 20. století v dopisech dvou kamarádů na život a na smrt. V celkem 561 dopisech se dva legendární klauni představují tak, jak je neznáme. Prožívají přes oceán všechny své pracovní úspěchy i nezdary a osobní tragédie.

Korespondence V + W

899 Kč
Křehkost
(2x)
Bára a Filip. Dva mladí lidé podobní tolika ostatním. Dají se dohromady přes Tinder. Nejdřív si píšou, poznávají se, váhají. Šrámy z předchozích partnerství se mísí s touhou konečně objevit pravou lásku.

Křehkost

314 Kč
Mefisto
Životní příběh talentovaného umělce, který – hnán touhou po slávě – uzavře smlouvu s ďáblem v podobě nacistů nastupujících v Německu k moci.

Mefisto

385 Kč
Neklidný muž
(7x)
Už zase bojuje sám se sebou, bolestněji než dřív. Ovšem buldoci se nevzdávají!

Neklidný muž

404 Kč
Nemesis
(1x)
Na začátku dalšího příběhu Agathy Christie je dopis; zvláštní dopis. Byl totiž odeslán až týden po smrti pisatele, jenž adresátku, slečnu Marplovou, žádá, aby vyšetřila zločin. Klasická detektivka.

Nemesis

332 Kč
Pláňata
(4x)
Pavlína vyrůstá v domácnosti, kde to každý myslí dobře, a přesto se všichni dennodenně hádají. Otec nesnese matčiny nářky, ona v něm vidí opilce, prarodiče vědí všechno nejlíp, ségra má svůj svět.

Pláňata

350 Kč
Směšné lásky
(1x)
Směšné lásky — sedm povídek, jejichž námětem je láska zasazená do komických souvislostí, anebo spíš to, co lidé v komických souvislostech pokládají za pokus o milostný vztah.

Směšné lásky

257 Kč
Sny umírají s králi
Historický román odehrávající se v první polovině 14. století, v neklidných dobách Českého království po vraždě Václava III. Kdo zavraždil posledního přemyslovského krále? Jaké k tomu měl důvody?

Sny umírají s králi

269 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 230 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 23 > >>