Nejprodávanější audioknihy na CD - únor 2024

Surrender
Rockem za spravedlnost pro všechny. With or without you?
Kluk z Dublinu, který ve čtrnácti přišel o mámu a klackovitě dozrál v domácnosti tří nemluvných chlapů, se naštěstí nevzdal snu hrát brutální post-punk jinak než rebelové předtím...

Surrender

611 Kč
Šťastné a hrůzostrašné
Vánoční čas, kdy temnota uchvacuje největší část dne a srdci všech smrtelníků prostupuje zvláštní směs veselí i neklidného očekávání, je dobou jako stvořenou pro vypravování tajuplných a strašidelných příběhů.

Šťastné a hrůzostrašné

269 Kč
Těla
(3x)
Matky a dcery. Jejich těla, jejich pouto, jejich rozepře, jejich strachy.

Těla

269 Kč
Ty chladné oči
(5x)
Mráz přichází z duše. Historický román od autorky bestselleru Až uvidíš moře.
Ukázky

Ty chladné oči

359 Kč
Zpěv drozda
(3x)
A máme tu 25. století, přesně jak jsme ho chtěli. V důsledku bezduché robotizace druh Homo sapiens degeneroval do stadia, kdy už nezvládá samostatně myslet, natož aby se množil. Nechce se mu – a už se tím ani netrápí. Pustí prostě problém z hlavy...

Zpěv drozda

386 Kč
Život ve staletích – 14. století
(1x)
Další díl ojedinělého projektu známého historika a oblíbeného spisovatele, který představuje život v českých zemích od doby knížecí až do konce feudalismu. Kniha popisuje proměnu společnosti ve 14. století.

Život ve staletích – 14. století

349 Kč
Dívka, která se dotkla nebe
(1x)

Tři navzájem propletené osudy v dramatické době vzniku prvního židovského ghetta v Evropě. Neodolatelný příběh o lásce a smrti, přátelství, nenávisti a odpuštění, i o naplnění životních snů.

Dívka, která se dotkla nebe

359 Kč
Proč nepožádali Evanse?
(1x)
Během nepříliš vydařené hry na golfovém hřišti v Marchboltu objeví Bobby s doktorem Thomasem u odpaliště na sedmnáctou jamku muže, který spadl z útesu. Syn místního vikáře, jenž u nebožáka čeká na doktorův návrat, vyslechne jeho poslední slova...

Proč nepožádali Evanse?

332 Kč
Slon v Polívce
Co uděláte, když se ve vašem oblíbeném koupacím rybníku zničehonic objeví maringotka tažená slonem a ne ledajakým? Přesně to se stane čtveřici kamarádů, která u rybníka Polívka tráví svoje letní dny. Bláznivá knížka, v níž je možné úplně všechno!
Ukázky

Slon v Polívce

179 Kč
Stříbrné dobrodružství
Bertík si nic nepřeje víc než kamaráda, kluka, jako je on. Maminka, tatínek ani babička na něj nemají čas, pořád mají na práci něco důležitějšího.

Stříbrné dobrodružství

358 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 226 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 23 > >>