Nejprodávanější audioknihy na CD - únor 2024

Děvčátko Momo a ukradený čas
(1x)
Jsou věci, které potřebují čas… A nesmírně. Tik tak, je to tak. Ještě že v jednom kamenném italském divadle žije Momo, holčička s nádhernýma očima a se srdcem na dlani, která umí druhým báječně naslouchat. To každý nedovede.

Děvčátko Momo a ukradený čas

314 Kč
Zloději ostatků II.
Nepředvídané události na cestě do Svaté země strhnou výpravu Martina ze Stvolna mimo vytyčený směr. Jaká tajemství odhalí rytíři muslimský svět?

Zloději ostatků II.

359 Kč
Nabroušené pohádky a jiné macourkoviny
Nevšední, místy až výstřední pohádky ze světa, kde je vše vzhůru nohama. Vaše děti je budou milovat, a vy také!

Nabroušené pohádky a jiné macourkoviny

224 Kč
Plavý kůň
Svou oběť nemusíte zabíjet. Stačí jediné – sdělit jí, že zemře.“ Proč by někdo vraždil oblíbeného kněze? Protože od umírající paní Davisové vyzvěděl víc, než bylo zdrávo.

Plavý kůň

332 Kč
Poklad byzantského kupce
Děj knihy se odehrává v archeologickém prostředí. Při autohavárii stařičké Pragy Alfy, jejíž kufr je tak kuriózně krabicovitý a veliký, že by se do něj dala ukrýt mrtvola, vypadne do posečené trávy na louce vedle silnice tělo zavražděné ženy.

Poklad byzantského kupce

269 Kč
Dobrá znamení
(5x)
Děti, zahrávat se s Armagedonem může být nebezpečné!

Dobrá znamení

431 Kč
Adept
(1x)

Audiokniha Adept, kterou napsal Adam Przechrzta, je první díl série Materia Prima. Detektivní fantasy s rychlým spádem a s pořádnou dávkou akce! Začátek dvacátého století, Varšava.

Adept

323 Kč
Jeremyho farma nejen zvířat - Než se vrátí krávy
Pokračování knihy bývalého moderátora televizního pořadu Top Gear, který si během covidu pořídil farmu a místo prohánění rychlých aut začal řídit největší traktor na světě.

Jeremyho farma nejen zvířat - Než se vrátí krávy

242 Kč
Louis Pasteur
Louis Pasteur (1822–1895) byl francouzský biolog a chemik, jeden z nejvýznačnějších vědců 19. století. Založil nové vědecké obory – stereochemii, mikrobiologii, imunologii –, objevil vakcíny proti sněti slezinné a vzteklině.

Louis Pasteur

403 Kč
Místodržící
Varšava pod německou okupací, pokračuje první světová válka.

Místodržící

350 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 226 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 23 > >>