Nejprodávanější audioknihy - únor 2024

Povídky 1.
Povídky psali oba autoři původně pro svá jevištní vystoupení. Proto také první dva tituly /Povídky Š+G 1 a 2/ vydal Supraphon v letech l994 a l995 jako výběr z archivních zvukových záznamů inscenací této dnes už slavné dvojice.
Ukázky

Povídky 1.

69 Kč
Co je odtud vidět
(3x)
Snový román německé spisovatelky o lásce, kterou doprovází smrt, a smrti, kterou doprovází láska. Luisa žije na poklidné vesnici, jejíž magickou atmosféru dotváří i její babička Selma a mladík Frederik.
Ukázky

Co je odtud vidět

368 Kč
Jirka postrach rodiny
Takového ztřeštěného kluka s originálními nápady by si přála každá rodina! Jen ta jeho s ním má někdy problém…

Jirka postrach rodiny

259 Kč
Ledoborec
(4x)
Do ospalé přímořské vesničky Hovenäset přišla bílá zima. August Strindberg je šťastnější než kdy dřív: jeho vetešnictví si vede skvěle, a navíc je čerstvě zamilovaný.
Ukázky

Ledoborec

399 Kč
Louis Pasteur
Louis Pasteur (1822–1895) byl francouzský biolog a chemik, jeden z nejvýznačnějších vědců 19. století. Založil nové vědecké obory – stereochemii, mikrobiologii, imunologii –, objevil vakcíny proti sněti slezinné a vzteklině.
Ukázky

Louis Pasteur

448 Kč
Moře klidu

Čas prý na nikoho nečeká, ale ve 25. století to tak úplně neplatí… Osmnáctiletého britského aristokrata Edwina St. Andrewa poslali rodiče v roce 1912 za Atlantik, aby už nemuseli poslouchat jeho nekonvenční názory.

Ukázky

Moře klidu

349 Kč
Na kopci
(7x)
Marie v dětství prožila událost, ze které se dodneška nemůže vzpamatovat.

Na kopci

359 Kč
Národní opruzení
(4x)
Vraťte se do časů, kdy byl Neruda ještě kluk, Světlá neměla zábrany, Němcová toužila po lásce a Havlíčkova drzost hýbala dobou. Detektivka s romantickou zápletkou postavená na událostech českého národního obrození.

Národní opruzení

314 Kč
Nejhorší mazlíčci na světě
Musíme vás předem varovat: Z téhle sbírky deseti příběhů o nejbláznivějších domácích mazlíčcích na světě vás bude smíchy bolet břicho!
Ukázky

Nejhorší mazlíčci na světě

349 Kč
Northangerské opatství
(2x)
V příběhu sedmnáctileté Catherine, chytré a dobrosrdečné dívky, rozehrává autorka svůj nezaměnitelný smysl pro humor a ironii na pozadí kulis módního lázeňského města a strašidelných gotických románů.
Ukázky

Northangerské opatství

368 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 731 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 74 > >>